Beşiktaş'ın yeni gözdesi

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşın yeni gözdesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2012 00:08

Sol bek arayışlarına hız veren Kartal’da rota İngiliz oyuncuya çevrildi... Sezon başından bu yana takip edilen Bertrand için teknik direktör Samet Aybaba da olumlu rapor verdi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, Chelseali Ryan Bertrand için İngiliz devinin Başkanı Roman Abramovich ile görüşmeye hazırlanıyor... İsmail Köybaşı’nın sakatlanmasının ardından Uğur Boral’ın gösterdiği kötü performans sonrası siyah beyazlılar sol bek arayışlarına hız verdi... Adaylar arasında öne çıkan isim ise Chelsae’de forma giyen 23 yaşındaki Ryan Bertrand oldu... Beşiktaş devre arasında kadrosuna katmayı planladığı İngiliz futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralamayı düşünüyor. Sezon başından bu yana Bertrand’ı izleyen siyah beyazlılarda, transfer komitesinden Tamer Kıran, Ahmet Nur Çebi ve futbolcu ekibinden 5 uzman, İngiliz oyuncunun özel yaşamı da dahil detaylı bir rapor hazırladı.

İLK GÖRÜŞME OLUMLU GEÇTİ

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Samet Aybaba’nın listesinde ilk sırada yer alan Chelsea’nın sol kanat oyuncusu Ryan Bertrand’ın işinin bitirilmesi için menajerlerle yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi. Bu sezon İngiliz devinde 15 maçta oynayan ve iki kez fileleri havalandıran Bertrand’ın transferini ise Başkan Fikret Orman bizzat bitirecek... Chelsea Başkanı Abramovich ile birebir görüşecek olan Fikret  Orman, İngiliz oyuncuyu devre arasında takıma kiralık olarak katabilmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacak.

Haberin Devamı

Bertrand Kimdir?

· İsim: Ryan Dominic Bertrand
· Doğum tarihi: 05.08.1989
· Takımı: Chelsea
· Yaş: 23 · Boy: 1,78
· Uyruk: İngiltere
· Mevkii: Defans - sol bek
· Ayak: Sol ayak
· Değeri: 6 milyon TL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!