Beşiktaş'ın gözü Süper Kupa'da

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşın gözü Süper Kupada
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2012 12:32

Beşiktaş Hentbol Takımı Antrenörü Müfit Arın, Bursa Nilüfer Belediye ile yapacakları Süper Kupa maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Arın, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Süper Kupa'yı alarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini dile getirdi.

Bursa Nilüfer Belediye ile 18 Eylül Salı günü Ankara'da oynanacak Süper Kupa maçı öncesi sakat oyuncular listesine Oğuzhan Büyük'ten sonra Ozan Arifoğlu, Okan Yalçıner ve Ramazan Döne'nin de eklendiğini vurgulayan siyah-beyazlı takımın antrenörü, şöyle konuştu:
“Önümüzde zorlu bir Süper Kupa mücadelesi var. Tüm dikkatimizi bu maça çevirdik. Dinamo Minsk maçlarında hafif sakatlıklar yaşayan Ozan Arıifoğlu, Okan Yalçıner ve Ramazan Döne'nin final maçında oynayıp oynayamayacaklarına maç günü karar vereceğiz. Şartlar ne olursa olsun bu kupayı kazanabilecek tecrübeye ve güce sahip olduğumuzu düşünüyorum. Güzel bir oyunun sonunda kupayı kazanarak sezona güzel bir başlangıç yapmayı planlıyoruz.”

Müfit Arın, Avrupa'da yollarına EHF Kupası'nda devam edeceklerini ve amaçlarını iki ön eleme turunu da geçerek gruplara kalabilmek sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!