Beşiktaş'ı bekleyen büyük tehlike

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşı bekleyen büyük tehlike
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2011 00:00

Dünyanın 1 numaralı futbol menajeri Jorge Mendes hakkındaki iddialar her gün daha büyük boyutlar kazanmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

El Pais gazetesi Jorge Mendes ve Atletico Madrid kulübü arasındaki transfer bağları arasındaki sır perdesini aralamaya devam ediyor.

Atletico Madrid sportif direktörü Jose Luis Perez Caminero ile görüşen gazetenin muhabiri Jose Marcos,  Regufe Alves transferinden Arda Turan’a kadar birçok konuda Mendes’le ilgili sorular yöneltti.

Caminero yaptığı açıklamada, “ Atletico Madrid kulübünün dünya çapında gelecek vaat eden oyuncuları araştırdığı geniş bir ağı var. Bu ağ sayesinde iyi ve yıldız olma potansiyeli olan oyuncuları düşük ücretlerle kulübe kazandırıyoruz. Alves de bunlardan biriydi. Henüz 2 ay önce Alves’i, Rio Ave’den 2,5 milyon Euro’ya satın aldık. Ancak Beşiktaş’tan %50’lik hakları için 3,1 milyon Euro’luk teklif alınca kabul etmememiz mümkün değildi. Böyle fırsatlar geldiğinde geri çeviremezsiniz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş’tan, Hugo Almeida, Manuel Fernandes, Quaresma, Simao ve Sidnei, Atletico’dan Falcao, Silvio, Miranda, Tiago, Diego Costa ve Pizzi gibi oyuncuların menajerliğini yapan Mendes’in, Arda Turan transferinde Ahmet Bulut’la ortak çalışıp başkana Enriqiu Cerezo üzerinde baskı kurduğu iddia edildi.

Falcao’nun transfer haklarının %8’inin Mendes’e ait olan fon şirketinin elinde bulundurduğunu iddia eden gazete, ünlü menajerin akla hayale gelmeyecek transfer yöntemleriyle sayısız dolandırıcılıklara imza attığını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!