Beşiktaş'a yine yağmur engeli! 2016'da ertelenen dördüncü maç

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşa yine yağmur engeli 2016da ertelenen dördüncü maç
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2016 20:22

Beşiktaş, yeni sezonun dördüncü hazırlık maçında Nevzat Demir Tesisleri'nde Beylerbeyi ile karşılaştı. Siyah beyazlıların 4-0 önde götürdüğü maç yoğun yağmur nedeniyle ertelendi. Daha önce Avusturya'da oynadığı Hoffenheim maçı da yağmur nedeniyle ertelenen Beşiktaş'ın 2016 yılında toplam 4 maçı yarıda kaldı.

Haberin Devamı

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan mücadeleye Beşiktaş, Utku Yuvakuran, Muhammed Enes Durmuş, Fatih Aksoy, Luiz Rhodolfo, Adriano Correia, Eslem Öztürk, Tolgay Arslan, Aras Özbiliz, Ömer Şişmanoğlu, Ricardo Quaresma ve Mustafa Pektemek 11'iyle başladı.

Karşılaşmaya tempolu başlayan Siyah-beyazlılar, 3. dakikada Aras Özbiliz ve 24. dakikada Ömer Şişmanoğlu’nun golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıya başlarken Ricardo Quaresma ve Tolgay Arslan oyundan çıktı ve yerlerine genç oyuncular Sedat Şahintürk ve Sezer Yıldırım girdi.

Siyah-beyazlı takım, 50. dakikada Ömer Şişmanoğlu’nun golüyle farkı 3’e çıkardı. 57. dakikada Adriano Correia yerini Hamza Küçükköylü’ye bıraktı. Mustafa Pektemek 74. dakikada attığı golle skoru 4-0'a getirdi. Bu dakikadan sonra yağmurun şiddetini artırması nedeniyle maç tamamlanamadı.

Haberin Devamı

Beşiktaş, hazırlıklarına yarın saat 10.30 ve 18.00’de yapacağı antrenmanlarla devam edecek.

2016'DA OYNANAMAYAN 4.MAÇ
İptal olan Beylerbeyi maçı geçen sezon yoğun sis nedeniyle 18.haftada ertelenen Mersin İdmanyurdu ve yoğun kar yağışı sebebiyle iptal olan 19.haftadaki Trabzonspor maçından sonra Beşiktaş'ın 2016 yılında tamamlanamayan 4. maçı oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!