Beşiktaş'a hayırsever smaçör

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşa hayırsever smaçör
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2009 00:00

Voleybolda şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş, Hırvatların yardımsever seksi smaçörü Sanja Popoviç'i renklerine kattı.

Haberin Devamı

Sanja Popovic / Galeri

Milliyet'in haberine göre; Geçen sezon bayan basketbol takım kadrosunda yer alan Sırp oyuncu Milica Daboviç'in FHM dergisine çıplak pozlar vermesiyle sıkıntı yaşayan Beşiktaş, elini yine ateşe soktu ve bu kez de bayan voleybol takımına Hırvatların seksi voleybolcusu Sanja Popoviç'i transfer etti.

Bayanlar Voleybol Ligi'nde yeni sezonda güçlü bir kadro ile zirve yarışına katılma hesapları yapan siyah-beyazlı ekip, Avrupa'nın en etkili smaçörlerinden biri olan Popoviç ile prensip anlaşması yaptı.

Başta İtalyan kulüpleri olmak üzere filenin birçok ünlü ekibinde forma giyen 1.86 boyundaki Hırvat oyuncu, muhteşem fiziği ve cesur pozlarıyla da adından sıkça bahsettiriyor. Özellikle yardım amaçlı projeleri için kamera karşısına geçen Popoviç, ilk pozlarını iki yıl önce İtalya'nın Asystel Novara takımında oynarken Afrika'daki aç çocuklar yararına hazırlanan takvim için vermişti.

Haberin Devamı

Hırvatistan Milli Takımı'nın da en etkili silahlarından biri olan yıldız smaçör, bu yıl da yine bir yardım kampanyası için milli takımdaki arkadaşlarıyla birlikte 2009 takvimine seksi pozlar verdi. Formasını giydiği takımlarda kısa sürede özel seyircisi oluşan Sanja Popoviç'in Türk menajeri Atilla Aydın Hırvat oyuncunun Avrupa'nın birçok kulübünü geri çevirerek Beşiktaş'ı tercih ettiğini ve kontrat imzaladığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!