Beşiktaş, voleybolda büyük düşünüyor

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş, voleybolda büyük düşünüyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2014 12:04

BJK Eğitim Kurumlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan, bayan voleybolunda gelecekten umutlu olduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü Voleybol, Hentbol, Bedensel Engelliler, Cimnastik, Atletizm, Satranç, Briç Şubeleri ile BJK Eğitim Kurumlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan, yaptığı açıklamada, amatör sporlarda başta başkan Fikret Orman olmak üzere ciddi çalışmalar yaptıklarını ve bayan voleybol takımının yavaş yavaş daha iyi konuma geldiğini belirterek, "Takım olma yolunda çok önemli mesafe kazandık" dedi.

Erdal Karacan, özellikle Arjantinli oyuncu Paula Yamila Nizetich'in takıma ciddi katkısı olduğunu vurgulayarak, "Oyuncuların birbirine uyumu üst seviyede. Beşiktaş voleybol takımı gelecek sezon da kadrosunu koruyarak, bir iki takviye yaptığı takdirde üst seviyede mücadele verecektir. Bu şekilde üstteki dörtlü grubu zorlayacaktır" diye konuştu.

Voleybolda Bayanlar CEV Challenge Kupası 8'li finalin rövanşında yarın İsviçre'nin Kanti Schaffhausen ile yapacakları maça değinen yönetim kurulu üyesi Karacan, "CEV Challenge Kupası'nda yarın karşılaşacağımız Kanti Schaffhausen göre daha kaliteli bir takımız. Turu geçeceğimize inanıyoruz. Kupada gidebileceğimiz yere kadar gitmeyi amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"İkinci yarı önemli sonuçlara imza atabiliriz"

Karacan, Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde Eczacıbaşı VitrA'yı 3-2 mağlup eden takımlarının ikinci yarıda buna benzer sonuçlara imza atabileceğini dile getirdi. Hedeflerinin her zaman ilk dört takımın içine girmek olduğunu anlatan siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, "İkinci yarıda Eczacıbaşı VitrA maçında olduğu gibi önemli sonuçlara imza atabiliriz" dedi.

Başarılı sonuçların içinde son yıllarda voleybola damgasını vuran VakıfBank ile yapacakları maçların olup olmayacağıyla ilgili de Erdal Karacan, "VakıfBank dünya voleybolu için bir simge. Çok önemli başarılara imza attılar. Bu nedenle VakıfBank'a saygı duyuyoruz ve başarıların devamını diliyoruz. Büyük yatırımlar yaptılar. Tabii ki Beşiktaş da ne olursa olsun mücadelesini verecektir. VakıfBank'tan geçen sezon bir set almıştık. Yenmek neden olmasın? Beşiktaş adıyla her şeyi yapabilecek güce sahiptir. Oyuncularımız da bunun bilincinde" değerlendirmesinde bulundu.

Amatör branşlarda önemli sponsor desteği sağladıklarını ifade eden Karacan, sözlerini şöyle tamamladı:

"Hentbol, basketbol, bedensel engelli takımlarımıza sponsor desteği geldi. Sadece voleybol kaldı. Bu sezon olmasa da gelecek sezon Beşiktaş Voleybol Takımı'nın da büyük bir destekçisi olacaktır. Yapılanmanın en büyük ayağı sponsorluk. Voleybol takımımızın sponsorluk olayı gerçekleştiği takdirde büyük ölçüde hedeflere doğru ilerleyeceğiz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!