Beşiktaş üniversiteli oluyor

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş üniversiteli oluyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2015 23:10

BEŞİKTAŞ ile Kabataş Erkek Liseliler Derneği, ortak üniversite kurmak için ilk resmi adımı dün attı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Kabataş Erkek Liseliler Derneği Başkanı Anıl Cansızoğlu, ‘Beşiktaş Jimnastik Kulübü&Kabataş Erkek Liseliler Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı’nın imzasını dün attı. Orman, “Üniversiteyi para kazanmak için değil insan yetiştirmek için kuruyoruz. BJK Kabataş Üniversitesi için attığımız bu adımın uzun olmasını temenni ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

HEDEF ŞEHİR MERKEZİNDE YER

Orman, üniversitenin nereye kurulacağı konusundaysa “100 kişilik mütevelli heyetini kuracağız. Özellikle şehir merkezinde bir yerde yapmak istiyoruz. Üniversitenin bir kısmı sporla da alakalı olacak. Yer ve eğitim zamanı hakkında daha sonra görüşeceğiz. Aklımızda bir çok alternatif var” diye konuştu.

Cansızoğlu ise “Beşiktaş ve Kabataş isminin yan yana olduğu her yapının örnek işler yapma yükümlüğü bize ortak tarihimizin yüklediği bir görevdir” dedi. Kabataşlı öğrenciler, atılan imzaların ardından tezahürat yaptı ve Orman da onlara eşlik etti.sert çıkışına aynen karşılık verdi...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!