Beşiktaş – Torku Konyaspor maç özeti (Torje'nin golü izle)

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş – Torku Konyaspor maç özeti (Torjenin golü izle)
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2015 22:40

Beşiktaş, Torku Konyaspor’a 1-0 yenilerek şampiyonluk şansını matematiksel olarak kaybetti. Konyasporlu Torje, kornerden attığı golle Beşiktaş’ın hayallerini yıktı.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Ankara Osmanlı Stadı'nda karşılaştığı Torku Konyaspor'a 1-0 yenilerek, son haftalardaki hayal kırıklıklarına bir yenisini ekledi. Lider Galatasaray'ın 7 puan gerisine düşen siyah beyazlı takım, böylelikle ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluk şansını matematiksel olarak kaybetti. Maçın tek golünü 80. dakikada Torje, direkt korner atışından kaydetti.

Maçtan sonra Torje gol hakkında şunları söyledi: “Orta yapmak için topa vurdum, gol oldu. Tabii ki gol olması daha iyi oldu. Bize de galibiyeti getirdiği için oldukça mutluyum” dedi.

Torje’nin golünü izlemek için TIKLAYIN

Bilic ise yenilgi sonrası açıklama yaptı: "Bunu defalarca söyledim. Hiçbir kulüple görüşmedim. Hiçbir kulübe imza atmadım. Bu soru bana 1 hafta önce sorulduğunda da 6 ay önce sorulduğun da da aynı cevabı verdim. Tüm konsantrasyonum Beşiktaş'ın menfaati için çalışmak üzerineydi. Tüm konuşulanlar asılsız. Hepsi dedikodu. Söylendiği gibi ayrılmak aklımda yoktu ancak şimdi bu gerçek olur mu bilemiyorum. Yönetimle oturup konuşacağız. Tüm bu durumun sorumluluğu üzerime alıyorum. Neler olur bilemiyorum. Bu durum benim elimde değil ama Türkiye'de futbolda işlerin nasıl yürüdüğünü gayet iyi biliyorum."

BAKMADAN GEÇME!