Beşiktaş taktik çalıştı

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş taktik çalıştı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2013 13:57

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 25 Kasım Pazartesi günü Torku Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Haberin Devamı

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetimindeki antrenmanda siyah-beyazlı futbolcuların taktik ağırlıklı çalıştıkları belirtildi. Isınma koşularıyla başlayan antrenmanın pas, pres ve şut çalışmasıyla tamamlandığı bilidirildi.

Siyah-beyazlılarda antrenmana, bireysel hazırlıklarını sürdüren Muhammed Demirci ve Mustafa Pektemek ile milli takımlara giden Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Ersan Adem Gülüm, Gökhan Töre, Tolga Zengin, Almeida, Sivok ve Veli Kavlak'ın katılmadığı ifade edildi.

Antrenmana, sakatlığı geçen Serdar Kurutuluş ile A2 takımı oyuncularından Alperen Doğan ve Samet Semiz'in de katıldığı kaydedildi. Siyah-beyazlıların Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla bu akşam yapacağı maçın kadrosuna Alperen ve Samet'in de dahil edildiği açıklandı.

Beşiktaş, bu akşam saat 19.30'da Atatürk Olimpiyat Stad'nda Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk ile hazırlık maçı yapacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!