Beşiktaş prestij peşinde

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş prestij peşinde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2007 11:36

Şampiyonlar Ligi'nde (A) Grubu'nda yer alan Beşiktaş, yarın konuk edeceği Olympique Marsilya'yı yenerek, 8-0'lık Liverpool yenilgisini unutturup, gruptaki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

Grubunda yaptığı 4 maçta sadece 1 galibiyet alabilen ve diğer 3 karşılaşmadan mağlup ayrılarak 3 puan toplayabilen siyah-beyazlı ekip, Fransız rakibini yenerek ikinci galibiyetin yanı sıra puanını 6'ya çıkarmayı amaçlıyor.

Şampiyonlar Ligi'ne Olympique Marsilya ile deplasmanda yaptığı karşılaşmayla başlayan Beşiktaş, rakibine 2-0 yenilmişti. Daha sonra İstanbul'da Portekiz'in Porto takımına 1-0 mağlup olan siyah-beyazlı ekip, grubundaki ilk galibiyetini de BJK İnönü Stadı'nda İngiltere'nin Liverpool takımını 2-1 mağlup ederek elde etti.

BEŞİKTAŞ 8-0'I UNUTTURMAK İSTİYOR

Liverpool'u 2-1 yendikten sonra deplasmanda İngiliz takımının konuğu olan Beşiktaş, rakibine 8-0 mağlup olarak ağır bir yenilgi aldı ve taraftarlarına büyük üzüntü yaşattı.

Siyah-beyazlı ekip, yarın Olympique Marsilya'yı yenerek, hem 3 puanı almayı, hem de Liverpool karşısındaki farklı yenilgiyi taraftarlarına unutturmayı amaçlıyor.

Bu arada Beşiktaş'ta, Olympique Marsilya maçı öncesi Gökhan Zan, İbrahim Kaş, Diatta, Mehmet Yozgatlı ve Serdar Kurtuluş'un sakatlığı bulunuyor.

Turkcell Süper Lig'de Sivasspor karşısında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen ve Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile yapılan maçta oynamayan İbrahim Toraman da yarınki maçla birlikte tekrar takımdaki yerini alacak.

HAKEM İSPANYOL CANTELEJO

BJK İnönü Stadı'nda saat 21.45'te yapılacak karşılaşmayı İspanyol hakem Luis Medina Cantalejo yönetecek. Cantalejo'nun yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Victoriano Giraldez Carrasco ve Jesus Calvo Guadamuro yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak ise Alfonso Perrez Burrull görev yapacak.

Diğer yandan, (A) Grubu'nda yarın ayrıca İngiltere'de Liverpool-Porto maçı oynanacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!