Beşiktaş Notları

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Notları
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2000 00:00

Haberin Devamı

Biletler satışa çıktı

BEŞİKTAŞ'ın 26 Temmuz'da, Levski Sofya ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi ön eleme maçının biletleri dün satışa çıkarıldı. Numaralı tribün 35-75 milyon, kapalı tribün 15 milyon, açık tribün 5 milyon lira olarak belirlendi. Biletler Vakkorama, Raksotek, 3M Migros, Biletix Call Centre ve İnönü Stadı'nda satışa çıkartıldı.

Tekinoktay'a süper teklif

BEŞİKTAŞ alt yapısında Nihat, Yasin, İlhan gibi yıldızları yetiştiren antrenör Hürser Tekinoktay'a İtalya Futbol Federasyonu'ndan antrenör olarak çalışma teklifi yapıldı.

Yusuf Tunaoğlu kimdir?

1946 yılında doğan Yusuf Tunaoğlu, Beşiktaş Genç Takımı'nda yetişti. 1964-1976 yılları arasında Beşiktaş formasıyla oynadığı 253 maçta 43 gol attı. Bir süre Altay'da oynadı. Beşiktaş ile iki Türkiye Ligi şampiyonluğu, bir Türkiye Kupası kazandı. Altı kez A Milli formayı giydi. Futbol zekası, tekniği, top hakimiyeti, çalımları ve rakipleri ekarte edişteki kolaylığı, artistik futbol stili ile ün yaptı. Beşiktaş'ta futbol oynadığı dönemlerde siyah beyazlı takımın en popüler isimlerinden oldu. Tunaoğlu bir süre antrenör yardımcısı olarak Beşiktaş'ta görev yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!