Beşiktaş Milangaz kazanırsa şampiyon olacak

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Milangaz kazanırsa şampiyon olacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2012 11:25

Beşiktaş Milangaz ile Anadolu Efes'in şampiyonluk mücadelesi verdiği Beko Basketbol Ligi play-off final serisinin 6. maçı, bu akşam oynanacak.

Beşiktaş Milangaz'ın ev sahibi olacağı ve Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak. Siyah-beyazlılar, şampiyonun belirleneceği seride 5 maç sonunda 3-2 önde bulunuyor.

Beşiktaş Milangaz ile Anadolu Efes arasında geride kalan 5 maçın sonuçları şöyle:

Anadolu Efes-Beşiktaş Milangaz: 75-82
Anadolu Efes-Beşiktaş Milangaz: 71-76
Beşiktaş-Milangaz-Anadolu Efes: 67-69
Beşiktaş Milangaz-Anadolu Efes: 81-55
Anadolu Efes-Beşiktaş Milangaz: 84-82

Beşiktaş Milangaz kazanırsa şampiyon olacak

Toplam 4 galibiyete ulaşanın şampiyon olacağı seride, Beşiktaş Milangaz, yarın kazanması durumunda 37 yıllık hasretine son verecek.

Siyah-beyazlılar, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak serinin altıncı maçını kazanırsa, durumu 4-2 yaparak, 37 yıl sonra tarihindeki 2. şampiyonluğuna ulaşacak.

Beşiktaş, 1974-75 sezonunda 57 puanı bulunan Galatasaray'ın önünde 60 puanla ligi ilk sırada tamamlayarak, ilk şampiyonluğunu kazanmıştı. Siyah-beyazlılar, yarın şampiyonluğa ulaşırsa 1983-84 sezonundan beri uygulanan play-off sisteminde ilk kez şampiyon olacak.

Anadolu Efes'in yarınki maçı kazanması halinde şampiyon, 14 Haziran Perşembe günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak son maçla belirlenecek.

Biletler tükendi

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, Biletix üzerinden satışa sunulan biletlerin kısa sürede tükendiği belirtilerek, ilgi için taraftarlara teşekkür edildi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak maç için satışa sunulan biletlerin fiyatları 25 ile 75 lira arasında değişiyordu.

Beşiktaş kampa girdi

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, seride 3-2 önde bulunan ve şampiyonluk için tek galibiyete ihtiyacı olan Beşiktaş Milangaz'ın, karşılaşmanın oynanacağı Abdi İpekçi Spor Salonu'nda antrenman yaptığı belirtildi.

Oyuncuların, taktik ağırlıklı bir idman yaptıkları, kısa ve uzun mesafeli şut çalışmasıyla tamamlanan çalışmanın ardından kampa girdikleri ifade edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!