Beşiktaş, La Liga'dan stoper getiriyor

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş, La Ligadan stoper getiriyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2016 17:16

Beşiktaş, La Liga'dan stoper getiriyorStoper avına çıkan Beşiktaş'ın hedefindeki son isim belli oldu: Valencia'dan Aderlan Santos...

Haberin Devamı

Stoper transferi için girişimlerini sürdüren Beşiktaş'ın gündemine giren son isim İspanya'dan... Siyah-beyazlıların, Valencia'da forma giyen Brezilyalı oyuncu Aderlan Santos için İspanyol ekibiyle temaslara başladığı kaydedildi.
Valencia'nın, Olympiakos'un da aralarında bulunduğu birçok kulüpten teklif aldığı belirtilen 27 yaşındaki oyuncu için 6 milyon euro civarında bir teklife 'evet' diyeceği belirtildi.

Öte yandan 'Yarasalar'ın, Santos'un satışından gelecek para ile siyah-beyazlıların ilgilendiği bir başka stoper olan Gustavo Gomez'i (Lanus) kadrosuna katmayı planladığı ifade edildi.

BEŞİKTAŞ'IN PLANI: KİRALAMA + SATIN ALMA OPSİYONU

İspanyol basınında yer alan detaylara göre; Beşiktaş 1,92'lik stoper için kiralama + satın alma opsiyonunu kapsayan bir teklif hazırladı. Geçtiğimiz sezon başında Braga'dan 9,5 milyon euro bonservis bedeli ile transfer edilen ve Valencia ile 4 yıllık daha sözleşmesi bulunan Aderlan Santos, La Liga'da ilk sezonunda 17 maçta 1520 dakika oynadı. (sporx)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!