Beşiktaş Kulübü Futbol Şubesi Basın Sözcüsü Mete Düren:Nouma, sevinci ve öfkeyi abartılı yaşıyor

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Kulübü Futbol Şubesi Basın Sözcüsü Mete Düren:Nouma, sevinci ve öfkeyi abartılı yaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2001 00:00


Beşiktaş Kulübü Futbol Şubesi Basın Sözcüsü Mete Düren, Siirt Jet-Pa Spor karşılaşmasında gol sevincini formasını çıkararak yaşayan Pascal Nouma’yı eleştirerek, "Nouma sevinmeyi de öfkeyi de abartılı bir şekilde yaşıyor. Sanırım bu nedenle de teknik heyetle arasında anlaşmazlık çıkıyor" dedi.
Haberin Devamı

Yönetim Kurulu olarak Nouma’yı gelecek sezon için takımda tutmak istediklerini ve gönderme taraftarı olmadıklarını kaydeden Düren, Teknik Direktör Christoph Daum’un "Biz göndermek istemiyoruz, o gitmek istiyor" açıklamasını doğruladı.

Düren, "Biz hiçbir oyuncumuzu göndermeyi düşünmüyoruz. Ancak belirli bir form grafiği göstermezse, o zaman da yapacak bir şey kalmaz. Nouma’ya bazı Avrupa kulüplerinden teklifler var. Zaten böyle sorunlu oyuncular için menajerler hemen devreye giriyor. Ancak bu konuda alınmış somut bir kararımız yok" dedi.

TATLI BİR ANI
Sezon sonunda futbolu bırakacak olan Mehmet'in başarılı bir oyun sergileyerek, BJK İnönü Stadı’na ve taraftarlara veda ettiğini belirten Mete Düren, "Mehmet, İnönü Stadı’ndan tatlı bir anıyla ayrıldı. Bu da bizi mutlu etti" diye konuştu.

"İÇ TRANSFER GÖRÜŞMELERİ HAFTAYA"
Beşiktaş’ta iç transfer görüşmelerinin gelecek hafta başlayacağını belirten Düren, "Sözleşmesi sona eren futbolcularımızla Denizlispor maçının ardından masaya oturacağız" dedi. (aa)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!