Beşiktaş günlüğü

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş günlüğü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2002 01:49

İki eksikli antrenman

BEŞİKTAŞ,
D.Kiev maçının hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen taktik ağırlıklı idmana sakat olan Serdar ve Zafer katılmadı. Yine sakatlıkları bulunan Sergen, Pancu ve Kaan Dobra ise takımdan ayrı çalıştı.

Tayfur: Kiev'i eleyeceğiz

BEŞİKTAŞ
Kaptanı Tayfur Havutçu, 3-0 kazandıkları Adanaspor maçının ilk yarısında, bu sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını belirtti. Adanaspor karşısında çok gol pozisyonuna girdikleri belirten milli futbolcu, ‘‘Hem biz zevk aldık, hem de taraftarlarımıza güzel bir futbol izlettik. Şimdi Dinamo Kiev maçını düşünüyoruz. Rakibimiz çok güçlü, ancak eleyeceğimize inanıyorum’’ diye konuştu.

Beşiktaş’ta iftar yemekleri

BEŞİKTAŞ
Başkanı Serdar Bilgili, Genç Beşiktaşlılar Grubu'nun verdiği iftar yemeğine katılırken, eski başkan adayı Hasan Arat, 1903 Karakartallar Derneği'nin organize ettiği iftar yemeğinde yer aldı. Kadıköylü Beşiktaşlı İşadamları Derneği de kongre üyelerine bir iftar yemeği verdi.

K.Kıbrıs'a alt yapı

SİYAH
beyazlılar'ın alt yapı sorumlusu yönetici Hüseyin Mican ve komite üyesi Cem Çıkın, K.Kıbrıs'ta alt yapı okulu kurmak için çalışmalara başladıklarını açıkladı. Mican, K.Kıbrıs'ın dışında, Diyarbakır, İzmir ve Ankara'da da futbol okulları kuracaklarını vurguladı.

Ukrayna'ya 3 uçak kalkacak

BEŞİKTAŞ
'ın UEFA Kupası'ndaki rakibi D.Kiev ile yapılacak rövanş maçına üç özel uçak kaldırılacak. Beşiktaş Kulübü'nün yurt dışı maçlarını organize eden Xtreme Travel Turizm Şirketi Genel Müdürü Murat Tokel, üç özel uçak kaldırdıklarını belirterek dördüncü uçak için de talepler geldiğini açıkladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!