Beşiktaş - Gaziantep

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş - Gaziantep
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 1998 00:00

Haberin Devamı

Saat 20.00

İlk iki haftayı farklı galibiyetlerle kapatan Beşiktaş, sezona iyi bir giriş yapan Gaziantepspor'la BJK İnönü Stadı'nda karşılaşıyor. Ali Uluyol'un yöneteceği maç saat 20.00'de başlayacak ve CINE5'ten naklen yayınlanacak. Beşiktaş'ta Hikmet cezalı, Amokachi, Del Solar ve Ertuğrul sakat, G.Antep'te de Ziya cezalı.

Ç.Dardanel - G.Birliği

Saat 20.00

Geçen haftayı puansız kapatan iki ekip, Çanakkale ile G.Birliği, 18 Mart Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Saat 20.00'da başlayacak olan maçı hakem Ali Aydın yönetecek. Çanakkale'de cezalı olan Tolga, G.Birliği'nde de sakat olan Taner ve Nihat ile cezalı Tolga ve Abrami forma giymeyecek.

Sakarya - Altay

Saat 17.30

Birinci Ligin yeni ekibi Sakaryaspor, sahasında puansız Altay'ı ağırlıyor. Sakarya Atatürk Stadı'nda, saat 17.30'da başlayacak mücadeleyi Mustafa Kalkandelen yönetiyor. Sakarya'da Veysel sakat, Altay'da ise Kenan ve Osman cezalı olduğu için forma giyemeyecek.

A.Gücü - Antalya

Saat 20.00

MKE Ankaragücü, sahasında Antalyaspor'la karşılaşıyor. Ankara 19 Mayıs Stadı'ndaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Maçın hakemi Selçuk Şahin. Ankaragücü'nde sakat Yılmaz, Hayati, Faruk, cezalı Fatih, Antalyaspor'da sakatlığı süren Kona forma giyemeyecek.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!