Beşiktaş farkı hissedilecek

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş farkı hissedilecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2004 01:20

Bu kez belediye başkan adaylığı ile Beşiktaş'a yeni bir kulvarda hizmet etmeyi hedefleyen İsmail Ünal, ilçeyi sportif aktiviteler ve festivallerle dünyaya tanıtacağını söyledi.

BEŞİKTAŞ Kulübü'nde Onursal Başkan Süleyman Seba'nın yanında yetişen ve halen siyah beyazlı kulübün Genel Sekreterlik görevini yapan İsmail Ünal, şimdi büyük bir göreve hazırlandı. Türkiye'nin en büyük ilçesi ve 1. Lig'de kulübü bulunan Beşiktaş'ın Belediye Başkan adaylığına soyunan İsmail Ünal, Beşiktaş'ı sportif aktiviteler ve festivallerle dünya insanını birleştirecek bir ilçe haline getirmeyi hedefliyor.

1952 yılında Antalya'nın Akseki ilçesinde doğan, 1977 yılında Güzel Sanatlar Mimarlık Bölümü'nden mezun olan Ünal, uzun yıllar Beşiktaş İlçesi ve Beşiktaş Kulübü ile iç içe yaşamanın mutluluğunu yaşadığını söylüyor.

Herkese aynı mesafedeyim

Beşiktaş Kulübü'nde yönetici arkadaşları ile önemli başarılara imza attıklarını vurgulayan Ünal, ‘‘Beşiktaş'ta şimdi önemli bir göreve soyundum. Beşiktaş ilçesinde sadece Beşiktaş değil Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Rizespor, Malatyaspor, Diyarbakırspor ve ismini sayamadığım bütün kulüplere aynı mesafedeyim. Türkiye'nin mozaiğini oluşturan Beşiktaş'ta tüm yurttaşlara sevgi ve mutluluk yaşatacağım. Beşiktaş'ı çağdaş insanların, çağdaş kültürü, tarihi değerlerle bağdaştırarak barış içinde bir arada yaşadıkları, yüksek kentsel standartlara sahip bir ilçe yapmak için seferber olduk’’ dedi.

Beşiktaş örnek olacak

Beşiktaş İlçesi'ndeki 10 amatör kulübün yanı sıra, genç yaşlı ve engelli tüm vatandaşlara sınırsız hizmet götüreceklerini vurgulayan İsmail Ünal şunları söyledi:

‘‘Öncelikle şunu söyleyeyim. Beşiktaş Kulübü ile her türlü işbirliğimiz var. Genç yaşlı ve engelli tüm spor yapacaklara programlı ve profesyonel kişiler tarafından hizmet yapılacak. Beşiktaş ilçe sınırlarında yaşayan sanatçıların ve sporcuların halkla iç içe gelebileceği önemli bir platformlar düzenleyeceğiz. Beşiktaş Kulübü’nde yıllardır yaptığım hizmetler ilham kaynağı oldu. Beşiktaş çağdaş kültürün örnek mekanı olacaktır. Beşiktaş farklılığını her alanda hissettirecektir.’’

Sporla ilgili planları

* Yönetim dönemimiz için taahhütümüz her komşuluk birimi içinde bir semt merkezi kurmaktır. İçinde toplantı ve eğitim salonlarının yer alacağı merkez çevresine açık spor alanları yapılacaktır.

* Beşiktaş'ta spor günlük yaşamın bir parçası olacaktır. Kontrolsüz bakımsız alanlar bırakılmayacak, ilçemizin her köşesi sportif ve sanatsal etkinliklerle donatılacak. Yürüyüş ve bisiklet parkurları düzenlenecek.

*
İlçemizdeki 10 amatör kulübün sayısını arttırmayı hedefledik. Beşiktaş Kulübü ile birlikte Dikilitaş, Muradiye, Ortaköy, Kuruçeşme, Yıldız, Boğaziçi, Akatlar ve Ihlamur amatör takımlarının kapılarını genişletip, ilçedeki amatör spor aşkını aşılayacağız ve gençleri kahve köşelerinden sportif alanlara çekeceğiz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!