Beşiktaş – Club Brugge 2. maç ne zaman, hangi tarihte?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş – Club Brugge 2. maç ne zaman, hangi tarihte
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2015 22:26

Club Brugge, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Beşiktaş’ı 2-1 yendi. Beşiktaş – Club Brugge Rövanş maçı 19 Mart Perşembe günü oynanacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda Club Brugge'e 2-1 mağlup oldu. Siyah beyazlılar 46. dakikada Gökhan Töre ile öne geçerken Belçika ekibi bu gole 62. dakikada De Sutter ve 79. dakikada penaltıdan Refaelov ile cevap verdi. Rövanş maçı, Beşiktaş'ın kuruluş tarihi olan 1903 yılını hatırlatan 19.03'te (19 Mart) oynanacak.

Beşiktaş, her türlü yenilgi ve beraberlikte elenecek. 1-0'lık galibiyet turu getirecek. 2-1'lik galibiyet maçı uzatmalara götürecek. 3-2, 4-3, 5-4 gibi galibiyetlerde ise turu geçen takım Belçika ekibi olacak. Diğer bütün Beşiktaş galibyetlerinde turu geçen ekip siyah-beyazlılar olacak.

2. YARI GOLLE BAŞLADI

2. yarının ilk atağında topla bulaşan Gökhan Töre, sağ kanattan çalımlarla rakip ceza sahasına doğru ilerledi. Ceza yayı üzerinden vuruşunda ise golü buldu ve Beşiktaş'ı Belçika deplasmanında 1-0 öne geçirdi.

Haberin Devamı

BRUGGE BERABERLİĞİ YAKALADI

62. dakikada topla buluşan Gedoz, Beşiktaş ceza sahası dışından şutunu çekti. Sert gelen topa De Sutter ayağını soktu ve ters ayakta yakalanan Cenk kalesinde golü gördü. Karşılaşmada 1-1'lik eşitlik var.

BRUGGE PENALTI GOLÜYLE ÖNE GEÇTİ

İlk golde şutu çeken isim olan Gedoz bu kez topla Beşiktaş ceza sahasına girdi. Bu oyuncuya Serdar kurtuluş'un yaptığı müdahale sonrasında hakem penaltı noktasını gösterdi. 79. dakikada topun başına geçen Refaelov düzgün bir vuruşla topu Beşiktaş ağlarına göderdi ve skoru 2-1'e getirdi.

"BİZ ONLARDAN İYİYİZ"

Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş - Club Brugge maçı sonrasında şu açıklamaları yaptı: "Gole kadar çok iyiydik. Golden sonra biraz geriye çekildik maalesef onlar skoru buldu. Golden sonra istediğimiz pas trafiğini yapamadık. Çok fazla uzun top kullandık. Sahanın içinden gördüğüm biz onlardan çok daha iyi bir takımız."

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, "1-1'den sonra işler ters gitmeye başladı. Şanssız bir gol yedik. Burada hiç beklemediğimiz bir durum ile karşılaşmadık. Biz hala bu işin, bu turun içindeyiz. Birçok kez evimizde çok iyi işler yapabileceğimizi gösterdik. Ancak unutmamak lazım Brugge'ün de deplasaman karnesi çok iyi. Evimizde kazanmak ve devam etmek için büyük bir şansımız var" diye konuştu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!