Beşiktaş-Ç.Rize: 2-2

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş-Ç.Rize: 2-2
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2004 02:05

Okan’ın golüyle sarsılan siyah beyazlılar, Ahmed Hassan’ın penaltı golüyle skoru eşitledi. 1 topu direkten dönen genç oyuncu tekrar sahneye çıkıp Rize’yi öne geçirirken, İbrahim Akın son sözü söyledi.

BEŞİKTAŞın Fenerbahçe derbisiyle yakaladığı bahar havası yerini sert ve soğuk rüzgarlara yeni fırtınalara bıraktı. Siyah beyazlılar, Konyaspor deplasmanının ardından dün de Ç.Rizespor karşısında yenilgiden zor kurtulup, 2-2’lik skorla 1 puanla yetindi. Ancak bu kez evinde 2 puan kaybetmenin hüznünü ve acısını yaşadı.

Daha 8. dakikada Beşiktaş orta sahasının yardımlaşmaktan çok topla oynamayı seçtiği pozisyonda meşin yuvarlağı kapan Cem Baki, Jaunfran’ı geçip, nefis bir orta yaptı. Okan harika bir kafa vuruşuyla topu Ramazan’ın üstünden aşırtarak filelerle buluşturdu: 0-1.

İlk şutunu 22. dakikada Okan ile rakip kaleye yollayan ancak kaleci Zdravkov’u aşamayan Beşiktaş, Ç.Rize’nin hızlı akınları karşısında kalesinde zor anlar yaşadı. Bu pozisyonlardan birinde 26. dakikada Cem Baki’nin rahatlıkla kullandığı sağ kanattan ortasında yine Okan rövaşata yaptı. Bu harika vuruşta top yan direkten döndü.

2 dakikalık sevinç

Beşiktaş devreyi yenik kapadığı maçta 65. dakikada beraberlik golünü buldu.

Ahmed Hassan, Serkan ile ceza alanında girdiği ikili mücadele sonucu kendini yerde buldu. Hakem Serdar Tatlı penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Ahmed Hassan, topu kaleci Zdravkov’un sağından filelere gönderdi: 1-1.

Siyah beyazlıların bu gole sevinci 2 dakika sürdü. Bu kez Koray’ın sağdan ortaladığı topa, yine ceza alanı içinde Okan gelişine vurdu: 1-2.

Tümer’den harika pas

Beraberlik golü için yüklenen Beşiktaş amacına 79. dakikada ulaştı. Tümer’in çalımlarla ceza alanına girdikten sonra yaptığı vuruşta, top savunmadan döndü. Dönen topu iyi takip eden İbrahim Akın, ceza alanının sağ çaprazından yerden bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2-2. 90. dakikada Okan’ın 3. gol teşebbüsünde ise kaleci Ramazan güçlükle de olsa topu kornere çeldi.

BEŞİKTAŞ : 2 ÇAYKUR RİZE : 2

STAT: BJK İnönü

HAKEMLER: Serdar Tatlı (6), Baki Tuncay Akkın (6), Cem Satman (6)

GOLLER: Dk.8 ve Dk.67 Okan, Dk.65 Ahmed Hassan (pen), Dk.79 İbrahim Akın

SARI KARTLAR: Dk.12 Fatih,

Dk.14 Emre

BEŞİKTAŞ

Ramazan (5)

Fatih (5)

Emre (5)

(Dk.46 A.Hassan 7)

Çağdaş (5)

İ.Üzülmez (5)

Ali Güneş (5)

Okan (5)

(Dk.66 Tümer 6)

A.Yıldırım (5)

Juanfran (5)

Carew (4)

Sergen (5)

(Dk.55 İ.Akın 7)


Ç.RİZE

Zdravkov (6)

Ahmet (6)

Kürşat (6)

Bashir (5)

Koray (6)

Fahri (7)

(Dk.88 Evren )

Ünal (6)

Zafer (7)

(Dk.83 Murat )

Serkan (6)

Cem Baki (7)

Okan (8)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!