Beşiktaş aradığı kaleciyi İngiltere'de buldu

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş aradığı kaleciyi İngilterede buldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2011 16:55

Hakan Arıkan'ın Mersin İdmanyurdu'na gitmesinin ardından Beşiktaş, Rüştü Reçber ve Cenk Gönen'e alternatif olabilecek ismi İngiltere'de buldu. AFC Wimblendon takımında oynayan 1992 doğumlu genç filebekçisi Ali Aksoy ile görüşmeler başladı.

Haberin Devamı

Radtospor'dan Özgür Sancar'ın edindiği bilgiye göre; Beşiktaş'ta kaleci arayışları tüm hızıyla sürerken aranan isim İngiltere'de bulundu. Sinan Bolat'tan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçen, Serdar Kulbilge'ye ise yönetimin soğuk bakması nedeniyle arayışlarını artıran Beşiktaş yönetiminin aradığı ismi İngiltere'nin AFC Wimbledon takımında oynayan Ali Aksoy'a çevirdiği öğrenildi.

Genç filebekçisinin, genç ve gelecek vaadeden bir kaleci olması Beşiktaş yönetiminin ilgisini çekerken, Ali Aksoy'un İngiliz kulüpleri tarafından da takip edildiği öğrenildi.

Beşiktaş kulübünün, bu transfer için görüşmeleri sürüyor.

KORCAN ÇELİKAY: SİVASSPOR'DA DEVAM ETMEK İSTİYORUM

Beşiktaş'ın  Sivasspor'da kiralık olarak oynayan genç file bekçisi Korcan Çelikay ise amacının Sivasspor'da bir sezon daha oynamak olduğunu belirterek, ''Ben Sivasspor'da mutlu bir sezon geçirdim Başarılı da oldum. Bir sezon daha devam etmek istiyorum. Ama kulüpler anlaşırsa ben de verilen karara saygı duyar gerekeni yaparım. Benim kulübüm Beşiktaş; ama Sivast'ta başarılı olduğum ve sürekli oynamanın benim için daha faydalı olduğunu düşündüğüm için 1 sezon daha Sivas'ta devam etmek arzusundayım'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!