Beşiktaş 2-0 Manisaspor

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş 2-0 Manisaspor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2010 00:00

Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında bu sezon seyircisi karşısına son kez çıkan Beşiktaş, Manisaspor'u 2-0 mağlup etti ve son hafta deplasmanda karşılaşacağı Bursaspor'a gözdağı verdi.

Siyah-Beyazlı takımın gollerini 70. dakikada Nihat ve 71. dakikada Hüseyin (K.K) attı.

Maç sonrasında Beşiktaş puanını 64. yaptı ve 3. Galatasaray ile aynı puana geldi. Ancak siyah-beyazlı takım, averajı Galatasaray'dan az olduğu için 4. sırada kaldı. Manisaspor ise 36 puanla 14. sırada kaldı.

Beşiktaş son hafta şampiyonluk yarışındaki Bursaspor'a konuk olacak. Manisaspor ise sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak.
 
 
Haberin Devamı

MAÇIN CANLI ANLATIMI 



Süper Lig'de yarın:
16.00 Gaziantepspor-Gençlerbirliği (Kamil Ocak)
20.00 Galatasaray-Antalyaspor (Ali Sami Yen)
/images/100/0x0/55eaea1af018fbb8f89ec919

9 Mayıs Pazar:
16.00 Kayserispor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)
20.00 Kasımpaşa-Diyarbakırspor (Recep Tayyip Erdoğan)
20.00 Eskişehirspor-Sivasspor (Eskişehir Atatürk)
20.00 Ankaragücü-Fenerbahçe (Ankara 19 Mayıs)
10 Mayıs Pazartesi:
20.00 Trabzonspor-Denizlispor (Atatürk Olimpiyat)

PASCAL NOUMA AMİGO OLDU
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma, ikinci yarı öncesi oturduğu locadan kalkarak kapalı tribünün orta bölümüne gitti. Taraftarlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan Nouma, daha sonra yaptığı tezahüratlarla Siyah-beyazlı taraftarı coşturdu. Nouma, 10 dakika kaldığı kapalı tribünün orta bölümünden maçın başlamasıyla birlikte ayrılarak yeniden locasına döndü.

RIDVAN'IN AYAĞI KIRILDI

Beşiktaş - Manisaspor maçının 40. dakikasında çok talihsiz anlar yaşandı. Siyah-Beyazlı takımın genç oyuncusu Rıdvan, Manisasporlu Simpson ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kaldı. Sağlık görevlileri genç oyuncu için hemen sahaya geldiler. Yapılan ilk müdahaleler sonrasında genç oyuncunun oyuna devam edemeyeceği anlaşıldı. Sedye ile kenara alınan genç oyuncunun sol ayak fibula kemiğinin kırıldığı öğrenildi. Genç oyuncu gözyaşları içinde ambulansla hastaneye kaldırıldı.
RÜŞTÜ YOK, HAKAN 11'DE

Hafa içinde Beşiktaş ile sözleşme yenileyen kaleci Hakan Arıkan, Manisaspor karşısında ilk 11'de sahaya çıktı. Kaleci Rüştü, kadroda yer almazken yedek kaleci olarak da Korcan Çelikay sahaya çıktı. Siyah-beyazlılarda Ferrari, Yusuf, Holosko, Nobre, Ekrem ve Uğur sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı.

FENERBAHÇE'YE ŞANLIURFA TÜRKÜSÜYLE GÖNDERME

Siyah-beyazlı taraftarlar, “Fener gol gol gol, 30 sene oluyor” tezahüratları yapıp “Urfa'nın etrafı dumanlı dağlar” türküsünü söyleyerek, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Şanlıurfa'da Trabzonspor'a kaybeden ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye göndermede bulundu. Maçın başlama düdüğünün ardından da tüm tribünler hep bir ağızdan Şanlıurfa türküsünü yeniden söyledi.

Diğer yandan Beşiktaşlı taraftarlar, Sivasspor ile yapılan maçtaki gibi Manisaspor karşılaşmasından önce de Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Futbol Federasyonu aleyhine tezahüratlar yaptı. Taraftarlar, Yıldırım ve federasyona küfürlü tezahüratlar yaparken, stat hoparlörlerinden kötü tezahürat yapılmaması istendi. Bu arada kapalı tribünde “Alın terindir omzundaki yük, helal olsun sana şanlı Karabük” ve “İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası mübarek olsun” yazılı pankartlar açıldı. Manisasporlu futbolcular sahaya üstünde Türkiye Futbol Federasyonu'nun amblemi bulunan “Küfür etmeyerek hakkınızı koruyun” yazılı pankartla çıktı.

SERDAR ÖZKAN VE İBRAHİM KAŞ KADRODA YOK

Beşiktaş'ta sakatlıkları olmamasına rağmen Serdar Özkan ve İbrahim Kaş maç kadrosuna alınmadı. Galatasaray'a gideceği yönünde spekülasyonlar yapılan Serdar ile yine sezon sonunda kiralık geldiği İspanya'nın Getafe takımına dönecek olan İbrahim Kaş kadroda yer almazken, siyah-beyazlılar, Manisaspor karşısına 17 kişilik kadroyla çıktı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!