Beşiktaş 0 - 2 Galatasaray

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş 0 - 2 Galatasaray
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2015 09:23

Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 Süleyman Seba sezonunun ilk yarı son hafta mücadelesinde sahada 10 kişi kalan Beşiktaş, konuk ettiği Galatasaray'a 2-0 mağlup oldu.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynanan derbi maçta Galatasaray, Beşiktaş'ı deplasmanda 2-0 mağlup etti.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 50. dakikada Felipe Melo ve 90+5. dakikada Burak Yılmaz kaydetti.

62. dakikada bir pozisyon sonrası yaşanan tartışmada Wesley Sneijder'in yüzüne eliyle müdahalede bulunan Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Galatasaray bu galibiyetle puanını 35'e yükseltirken, 8 averajla ligin ilk yarısını üçüncü sırada kapattı. Aynı puandaki Beşiktaş ise 10 averajla ikinci sırada kaldı.

Beşiktaş 0 - 2 Galatasaray

Haberin Devamı

Beşiktaş maçından sonra Galatasaraylı futbolcuların soyunma odasında büyük coşku vardı.

BEŞİKTAŞ - GALATASARAY: 0-2

Stat: Atatürk Olimpiyat
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Beşiktaş: Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Franco, Ersan Adem Gülüm, Motta, Veli Kavlak, Gökhan Töre, Sosa (Dk.85 İsmail Köybaşı), Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan (Dk. 66 Kerim Frei), Demba Ba (Dk. 75 Cenk Tosun)
Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Semih Kaya, Telles, Melo (Dk. 71 Bruma), Selçuk İnan, Emre Çolak, Burak Yılmaz, Sneijder (Dk. 80 Olcan Adın), Umut Bulut (Dk. 60 Hamit Altıntop)
Goller: Dk. 50 Melo, Dk. 90+5 Burak Yılmaz (Galatasaray)
Kırmızı kart: Dk. 62 Veli Kavlak (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 20 Ersan Adem Gülüm (Beşiktaş), Dk. 69 Hamit Altıntop, Dk. 90+1 Emre Çolak (Galatasaray)



Beşiktaş 0 - 2 Galatasaray



Beşiktaş 0 - 2 Galatasaray

Beşiktaş 0 - 2 Galatasaray
BEŞİKTAŞLILAR'IN KIRMIZI KART İSYANI


GALERİ / KARŞILAŞMADAN EN GÜZEL KARELER - EMRE OKTAY VE ADEM KABAYEL'İN OBJEKTİFİNDEN

MAÇTAN NOTLAR:
Dostça karşılama…
Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesinde Olimpiyat Stadında güzel görüntüler yaşandı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve kurmayları Galatasaray yönetimine Olimpiyat Stadı VIP salonunda özel bir yemek verdi.
derbi öncesinde iki kulüp idarecileri akşam yemeğinde bir araya gelirken sarı kırmızılıları temsilen G.Saray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Sportif AŞ Yönetim Kurulu üyesi Ali Dürüst katılırken bu davetten ötürü Fikret Orman’a teşekkür etti.

Haberin Devamı

Beşiktaş 0 - 2 Galatasaray
DEVRE ARASINDA ORTALIK KARIŞTI



Yarsuvat derbiye gelemedi

GALATASARAY Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, rahatsızlanınca dev derbiye gelemedi. Maçtan bir gün önce Florya Metin Oktay Tesislerine giderek sarı kırmızılı futbolculara başarı dileyen Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat soğuk algınlığı geçirmesi nedeniyle Olimpiyat Stadına gelemedi. Grip olan ve Beşiktaş maçına gelemeyen Duygun Yarsuvat, siyah beyazlı yönetimin davetine de bu nedenle katılamadı.

Beşiktaş 0 - 2 Galatasaray
VELİ'NİN BU HAREKETİ PAHALIYA PATLADI



"Yolu açın arkadaşlar Maça geç kalacağız!"

Galatasaray takımını Florya Metin Oktay Tesislerinden yüzlerce sarı kırmızılı taraftar, Olimpiyat Stadına uğurladı. Deplasman yasağı nedeni ile Olimpiyat Stadına gelemeyen Galatasaray taraftarı maç öncesinde Florya Metin Oktay Tesislerine çıkarma yaptı. G.Saray’ın hareket saati olan 16:50’de 800’e yakın taraftar Florya Metin Oktay Tesislerinde meşaleler ve tezahüratlar ile sarı kırmızılı takım otobüsünü uğurlamak istedi. Takım otobüsü taraftarın desteği nedeni ile 15 dakika tesis kapısında kaldı. Ancak tesisin önünde tezahüratlar ile futbolculara destek olarak Beşiktaş maçına uğurlamak isteyen G.Saray taraftarı, takım otobüsünün çıkmasına izin vermedi.

Coşkulu bir şekilde G.Saraylı futbolculara destek veren G.Saray taraftarı yaklaşık 15 dakika boyunca sarı kırmızılı takım otobüsünün geçişine izin vermeyip uğurlama törenini sürdürdü. Hamzaoğlu’nun anonsu üzerine yol açıldı
Taraftarlar destek verirken G.Saray takımının Florya’dan çıkışına izin vermedi. Normalde karşılaşmanın başlamasına 1 buçuk saat kala statta olan G.Saray, saatler 17:05’i gösterirken halen Florya’da idi.

Haberin Devamı

Beşiktaş 0 - 2 Galatasaray
BEŞİKTAŞ MAÇLARINDA MELO KLASİĞİ



G.Saray takımı stada 10 dakika geç kaldı

Bunun üzerine takım otobüsünün içinden G.Saray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu eline mikrofonu alarak “ Hepinizin ayağına sağlık. Yolu açın arkadaşlar. Yoksa maça geç kalacağız” diyerek G.Saray taraftarına seslendi.
Ve güçlükle Florya’dan çıkan G.Saray kafilesi, Olimpiyat Stadına 10 dakika rötarlı giriş yaptı. Normalde 17:30’da Olimpiyat Stadına giriş yapmayı planlayan G.Saray takımı saat 17:40’da ancak gelebildi.

Beşiktaş 0 - 2 Galatasaray
İNANILMAZ İSTATİSTİK! YOK ARTIK DEMBA BA...


BEŞİKTAŞ 9 MAÇTIR KAZANAMIYOR
Beşiktaş, Galatasaray ile yaptığı son 9 maçı kazanamadı.

Rakibi karşısında son galibiyetini 30 Nisan 2011 tarihinde BJK İnönü Stadı'nda 2-0'lık sonuçla alan siyah-beyazlılar, daha sonraki 9 maçta 6 kez yenildi, 3 kez de berabere kaldı, taraftarlarına 3 puan hediye edemedi.

Beşiktaş 0 - 2 Galatasaray

Haberin Devamı

Galatasaray Futbol Takımı'nı taşıyan otobüsün içi maçtan sonra bayram yeri gibiydi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!