Beşikaş, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdü

Güncelleme Tarihi:

Beşikaş, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2014 14:55

Beşiktaş Futbol Takımı, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Adamlar Zirvesi'nde yer alan teknik direktör Slaven Bilic katılamadı.

Haberin Devamı

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen günün ilk çalışmasına, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Antalya'da düzenlediği Teknik Adamlar Zirvesi'nde yer alan teknik direktör Slaven Bilic katılamadı. Yardımcı antrenörler eşliğinde yapılan antrenmanda futbolcular, ilk olarak salonda 45 dakika süreyle denge ve kuvvet çalışması gerçekleştirirken ardından da sahada 15 dakika süreyle kondisyon koşuları yaptı.

İzinli olan Ersan Gülüm, Veli Kavlak ve Julien Escude antrenmana katılmadı. Beşiktaş takımı, akşam saatlerinde yapılacak idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Oyuncuların kan örnekleri alındı

Beşiktaş'ta antrenman öncesi oyuncuların kan örnekleri alındı. Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nden gelen özel bir ekip tarafından, oyuncuların gerekli testlerinin yapılabilmesi amacıyla kan örnekleri alındığı belirtildi.

ÖZEN: "ÜŞÜMEK YOK, ACIKMAK YOK, SUSAMAK YOK"

Haberin Devamı

"ENERAMO KARABÜK'LE TEMAS HALİNDE"

Beşiktaş Sportif Direktörü Önder Özen, transferler ile ilgili konuşarak, Eneramo'nun Karabükspor ile görüştüğünü ve imzasının yakın olduğunu açıkladı. Tarık Çamdal transferi için Eskişehirspor'a takasta önerilen Eneramo, böylelikle tercihini Karabükspor'dan yana kullanmış oldu.

"ÜŞÜMEK YOK ACIKMAK YOK SUSAMAK YOK"
Takımın ikinci yarı hazırlıklarına çok iyi başladığını ve futbolcularının özverisinden çok memnun olduğunu belirten Özen, ligin ikinci yarısı için 'eli daha çok sıkmaya' başlayacağını söylerek, "Üşümek yok, acıkmak yok, susamak yok, ağlamak yok, sızlanmak yok. Bu devre çalışmak var, sonucuna da katlanmak var" diye açıklama yaptı.

BAKMADAN GEÇME!