Berbatov'dan iyisini alacağım

Güncelleme Tarihi:

Berbatovdan iyisini alacağım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2013 22:51

Trabzonspor Başkanı, ara transfer için müjdeyi şimdiden verdi.İbrahim Hacıosmanoğlu, “Gündemimizde Bulgar golcü Dimitar Berbatov vardı. Ama biz daha iyisi ve daha kalitelisini kadromuza katmak için çabalıyoruz. Ali Ağaoğlu’nun da bize bir yıldız futbolcu sözü var” dedi.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, ara transferde bordo mavili ekibe takviye yapacaklarını açıkladı. Takımı güçlendireceklerini, bunun için de görüşmelerde bulunduklarını belirten Hacıosmanoğlu, “Savaşa giden komutan askerlerini değiştirmez. Biz de takımımızdan memnunuz ama eksik yönler var. Nereye takviye yapmamız gerekiyorsa yapacağız. Berbatov gündemimize geldi. Biz daha iyisini, daha kalitelisini almak için çalışıyoruz. Elimizde birkaç oyuncu ismi var ama bunları gündeme getirmek istemiyorum. İşadamı Ali Ağaoğlu da bize bir yıldız sözü verdi. Onun da katkılarıyla önemli bir takviye yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.

‘ÇOBANDIM VE BAŞKANLIĞI HAYAL EDERDİM’

HACIOSMANOĞLU, küçük yaşlardan itibaren başkanlığı hayal ettiğini dile getirip, şunları söyledi:

Haberin Devamı

Trabzonspor yokluklar içerisinde bir devrim yaptı. Bu hayal kurmadan yapılacak bir şey değildi. Ben de 11 yaşında Of’ta bahçede inek beklerken, Trabzonspor başkanlığını hayal ediyordum. Bu hayalimizdi, nasip oldu.
İnşallah bu zemini yaratırız ve kalıcı oluruz. Biz hayallerimizi belirledik ve peşinden koşacağız. Şu anda amacımız kulübü bu faiz illetinden kurtarmak. Akyazı Projesi bu anlamda çok önemli. Buradan elde etmeyi planladığımız isim hakkı gelirleri ile inşallah kulübü faiz illetinden kurtaracağız.

Şampiyonlar Ligi finali oynatıp bırakacağım

“Takım taraftarı memnun edince, stat dolar. Trabzonspor’u Devler Ligi finaline çıkarınca, başkanlıktaki misyonumu tamamlamış olacağım.”

BORDO mavili taraftarların takıma sahip çıkmasını isteyen başkan Hacıosmanoğlu, başlattıkları bir süreç olduğunu, kendilerine destek verilmesini istediklerini vurgularken, şöyle konuştu:
- Taraftarların takıma sahip çıkmasını istiyoruz. Trabzonspor biraz daha insanları memnun etmeye başladığı zaman stat dolar. Bence ligdeki durumumuzdan dolayı. Onu da düzelttiğimiz anda tribünlerin boş kalmayacağını düşünüyorum.

‘Avni Aker yaşayacak’

- Akyazı Projesi’nin açılışı sırasında beklenen kalabalığın oluşmaması önemli değil. Önemli olan orada olanların yaşadığı coşkudur. Sonuçta Türkiye’de ilk olan bir proje Trabzonumuz’a kazandırıldı. Bu çok güzel bir duyguydu. Ayrıca Hüseyin Avni Aker ismi tarihimizle özdeşleşmiş bir isim. Onun ismini de yaşatmayı planlıyoruz.
- Trabzonspor Başkanı olarak hedefim, takımı Devler Ligi’nde finale çıkarmaktır. Bunu başarınca, görevimi tamamlamış olacağım. Ve başkanlığı bırakacağım.

Haberin Devamı

Avrupa’da gruptan çıkarız

UEFA Avrupa Ligi grubundan çıkacaklarına inandığını belirten Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, “Avrupa’da çok iyi bir noktadayız ama ligde beklenen konumda değiliz. Bu nedenle taraftarlarımız da maçlara yeteri kadar ilgi göstermiyor” diye konuştu.

Rum bayrağı asılması netleşmedi

TRABZONSPOR’un yarın Apallon Limassol ile oynayacağı maçta Kıbrıs Rum Kesimi bayrağının stada asılıp asılmayacağı netleşmedi. Rum Kesimi’ndeki maçta Limassol yetkilileri stada Türk bayrağı asmamış, asılan Trabzonspor bayrağı, taraftarlar tarafından indirilmişti.

BAKMADAN GEÇME!