Beni Hoddle yaktı

Güncelleme Tarihi:

Beni Hoddle yaktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2003 01:57

F.Bahçe'nin yeni transferi Rebrov, News of The World gazetesine verdiği demeçte, ‘‘Benim üzerime oyun kuracak bir takıma geldim. Tottenham bunu bana yapmadı ve benden yararlanamadı’’ dedi.

İlk onbir sözü

Fenerbahçe'nin yeni transferi Sergei Rebrov, ilk 11'de sahaya çıkacağı ve oyunun üzerine kurulacağı için sarı lacivertli kulübe geldiğini söyledi. New of The World gazetesine konuşan Ukraynalı golcü, ‘‘Benim üzerime oyun kuracak bir takıma geldim. Tottenham bunu bana yapmadı ve benden yararlanamadı’’ dedi.

Umutla gelmiştim

Tottenham'da köreldiğini belirten Rebrov şunları söyledi: ‘‘Tottenham'a büyük umutlarla gelmiştim. O zaman takımın başında George Graham vardı. 2001 Nisan'ında Glenn Hoddle teknik direktörlüğe gelene kadar ilk 11'de oynadım. 12 gol de attım. Ancak Hoddle gelince herşey değişti. Beni sevmedi.

Yıldız olacağım

Hoddle olmasa Tottenham'da büyük bir yıldız olabilirdim. Çünkü Dinamo Kiev'den geldiğimde Şampiyonlar Ligi'nde 28 gol atmıştım. D.Kiev'in değişmez oyuncusuydum ve toplam 130 golüm vardı. Hoddle beni tükenme noktasına getirdi. Şimdi Fenerbahçe ile yeniden bir yıldız olacağım.’’

Kıymet bilinmedi

Kendisine şans verilmiş olsa bugün de Tottenham'da büyük işler başarabileceğinin altını çizen Rebrov, ‘‘Kulübüm beni 18 ay önce olsa 6-7 milyon sterline satabilirdi. Ancak benim kıymetimi bilmediler. Artık F.Bahçe ile büyük başarılara imza atacağıma inanıyorum’’ ifadesini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!