Beni Ercan Saatçi aramadı

Güncelleme Tarihi:

Beni Ercan Saatçi aramadı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2009 00:00

1- Habertürk: Masadan Ercan Saatçi aradı. Üstünel’i tehdit etti.
2- Fanatik: Ercan Saatçi değil. Masadan biri aradı, tehdit etti.
3-Ve şimdi: Ne Ercan Saatçi aradı, ne de masadan biri tehdit etti.

Haberin Devamı

GALATASARAY Kulübü Futbol Şubesi Üyesi Haldun Üstünel, son günlerde spor kamuoyunu meşgul eden telefon konuşmaları ve tehdit edildiği iddialarına, yaptığı yazılı açıklamayla cevap verdi. Üstünel, açıklamasında şunları söyledi:
“Bahsi geçen gecede Sayın Ercan Saatçi ile hiçbir şekilde telefonla görüşmem olmamıştır. Gazete manşetlerine kadar yükselen söz konusu yemeğin gerçekleştiği gece Vatan Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten, yardımcısı ve mesai arkadaşı Gökmen Özdemir aracılığıyla bana önce telefon mesajı yoluyla ardından da telefon ettirerek Ercan Saatçi’nin elinde şahsımla ilgili küfür ettiğime dair görüntülerin mevcut olduğunu iletmiştir.
02.11.2009 tarihinde saat 20.53’te gazeteci Gökmen Özdemir tarafından telefonuma gönderilen SMS mesajında aynen şu ifadeler yer almaktadır:
‘Ercan’a sizin görüntüler gidiyor. Fener’e küfrederken. Polat, Sezgin ve senin.” (Bu mesaj halen telefonumda kayıtlı olarak bulunmaktadır) Bu mesajla yetinmeyen İbrahim Seten daha sonra yine yardımcısını kullanarak şahsıma telefon açtırtmış ve şu sözlerin bana iletilmesini istemiştir: “Ercan Saatçi’nin elinde küfür görünülerinin olduğu bir kaset var. Ve bunu yayınlayacaklar.
Bu sözler üzerine ben de ellerinde görüntüler var ise yayınlamalarını, bu konuda hiçbir çekincem olmadığını yardımcısı aracılığıyla İbrahim Seten’e sert bir şekilde aksettirdim.”

Haberin Devamı

İbrahim Seten: Dava açacağım

HALDUN Üstünel’in, “Yardımcısı Gökmen Özdemir aracılığıyla bana önce SMS gönderdi, ardından telefon ettirdi” dediği Vatan Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten, böyle bir olayın içerisinde yer alamadığını savunurken, hukuki yollara başvuracağını açıkladı. Seten, şu açıklamayı yaptı:
“Ben, hemen dava açıyorum. Kararı hukuk verecek. Mahkeme Haldun Üstünel’in iddialarına bakıp ortada bir tehdit olduğu kanaatine varırsa suçumu kabul edeceğim. Ama tersi olursa, uğradığım haksızlığın bedelini de yine hukuk yoluyla ağır biçimde soracağım. Ayrıca tehdide uğrayan birinin şu ana kadar hukuk yoluna başvurmamasını da anlamlı buluyorum!”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!