Beni dövüp Ömer'i kanlar içinde bıraktılar

Güncelleme Tarihi:

Beni dövüp Ömeri kanlar içinde bıraktılar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2014 22:44

Hakan Çalhanoğlu, Beşiktaşlı Gökhan Töre ile Milli Takım kampında yaşadıkları o skandal geceyi anlattı.

Haberin Devamı

“Gökhan Töre eski sevgilisi yüzünden Ömer Toprak’ın arkadaşına gıcıkmış. Odamızı belinde silah olan arkadaşıyla bastı. Tehdit edildik, dayak yedik. Ömer kanlar içindeydi. Gökhan bana kendi arkadaşını gösterip, 'Kıpırdarsan seni vurur' dedi.”

MİLLİ Takım kampında Beşiktaşlı Gökhan Töre’nin, gurbetçi oyuncular Ömer Toprak ile Hakan Çalhanoğlu’nun odasını silahla basması ve Hakan’ın babasının da olayla ilgili Hürriyet’e yaptığı çarpıcı açıklamalar büyük ses getirmişti... Olayın kahramanlarından Hakan Çalhanoğlu, konuyla ilgili ilk kez Alman televizyonu ZDF’ye konuşup, çarpıcı açıklamalar yaparken o geceyi şöyle anlattı...
- Yaşananlar ne benimle ne de Ömer ile ilgili değil. Olayın muhatabı Ömer’in arkadaşı. Ömer’in arkadaşı, Gökhan’ın eski sevgilisi ile berabermiş. Ömer ile ikimiz yanlış zamanda yanlış yerdeydik. Biz maçtan sonra eğlence kulübüne hiç gitmedik. Oteldeydik. Ömer ile bir şeyler içtik. Gökhan Töre, Ömer’in arkadaşının bizim yanımızda olduğunu öğrenmiş.

Haberin Devamı

“SİLAHI CEKETİNİN İÇİNDEN ÇIKARIP, SALDIRDI”

OTELDE son gecemizdi. Ertesi gün beraber uçacaktık. Ben Ömer’in odasındaydım ve onun arkadaşı da oradaydı. Gökhan bunu duyunca bir adamla birlikte otele geldi. Kaldığımız odanın kapısını çaldı. Ben elinde ne olduğunu bilmiyordum. Ama çok sinirliydi. Kapıyı açmadık.
- Bunun üzerine Gökhan aşağıya indi. Otel çalışanları milli takımın orada kaldığını bildiği ve Gökhan Töre’yi de tanıdıkları için ona odanın kartını vermişler. Odaya giren Gökhan önümden geçti ve doğruca Ömer’in arkadaşına gitti. Daha sonra bir kişi daha odaya girdi. Böylece olanlar oldu. Gelen adam silahı ceketinin içinden çıkardı. Ben yatıyordum. Ömer’e saldırdılar.

TERiM iLE GÖRÜŞECEĞiM!

ÖMER, kanlar içinde kaldı. Gökhan beni de “Eğer hareket edersen seni vurur” diye tehdit etti. O an öylece kalakaldım. Beni de dövdüler. Sinirlerim bozulmuştu.
- Gökhan’ın kariyerine zarar vermek istemedim ve kimseye bu olayı anlatmadım. Anneme konuyu açtığımda inanamadı, her gün ağladı. Daha sonra babam gazeteye konuştu. Kararlaştırdığımız bir röportaj değildi. Sadece bir baba reaksiyonu gösterdi. Milli takım kampına katılmamak, Gökhan Töre ile ilgili değildi. Fatih Terim ile konuşup, bir karara varacağım.

Haberin Devamı

Beni dövüp Ömeri kanlar içinde bıraktılar


HÜRRİYET’İN MANŞETİNİ DOĞRULADI

OLAY, KOMİK DEĞİL!

HAKAN Çalhanoğlu, Gökhan Töre ile yaşadıkları olayı anlatırken stüdyodaki seyircilerin bazıları gülünce, “Gülüyorsunuz ama hiç komik bir durum değildi” serzenişinde bulundu. Sunucu da, “Evet, hiç komik değil” dedi.





Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!