Benfica-Galatasaray maçı özeti ve Podolski'nin golü izle

Güncelleme Tarihi:

Benfica-Galatasaray maçı özeti ve Podolskinin golü izle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2015 09:18

Galatasaray, Portekiz'in önde gelen takımlarından Benficayla oynadığı maçı 2-1 kaybetti. Şampiyonlar Ligi 4.Grup maçı olan Benfica-Galatasaray maçı hem internetten hem de TRT 1'in canlı yayınıyla naklen izlendi. Galatasaray'ın golü Alman yıldızı Podolski'den geldi. Maç özeti ve Podolski'nin golünü haberin devamından izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Sarı kırmızılı ekip Şampiyonlar Ligi 4.Grup maçında Benfica'ya konuk oldu. Gruptan çıkma adına çok kritik bir maça çıkan Galatasaray ilk yarı 0-0 beraberlikle kapattı. İkinci yarıda gelen gollere engel olamayan Galatasaray maçı 2-1 kaybetti.

GALATASARAY İŞİ ZORA SOKTU

Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. maçında temilsimiz Galatasaray, deplasmanda Benfica'ya 2-1 yenildi. Portekiz ekibinin gollerini 52'de Jonas ve 67'de Luisao kaydetti. Galatasaray'ın tek golü ise 58'de Podolski'den geldi. Benfica'da Gaitan 85'te kırmızı kart gördü.

Bu sonucun ardından Benfica 9 puana yükseldi. Astana ile golsüz berabere kalan Atletico Madrid 7 puanla ikinci sırada yer aldı. 4 puanda kalan temsilcimiz ise grupta çıkma şansını zora soktu. Öte yandan Burak ve Selçuk, Atletico Madrid maçı öncesi cezalı duruma düştü.

Haberin Devamı

MAÇIN İLK YARISI

Benfica, Galatasaray karşısında maça baskılı başladı ve atak girişimlerini hızlandırdı. Galatasaray'ın defansındaki açıklar Gaitan'a birçok gol şansı tanıdı.

5. dakikada Jimenez'in sol kanattan vuruşunda Muslera sol ayağıyla güzel bir çıkarış yaptı. Dönen topta Gaitan için müsait bir gol pozisyonu oluştu fakat topu aut'a gönderdi.

28. dakikada Burak Yılmaz'ın vuruşunda top savunmadan döndü, dönen topa Bilal Kısa güzel bir şut çıkarttı ancak oda savunmaya çarparak dışarı çıktı.

MAÇIN İKİNCİ YARISI VE FERNANDO MUSLERA

Benfica ikinci yarıda ani ataklarla Galatasaray takımını iyice boğmaya başladı.

52. dakikada gaitan'ın ortasında Luisao kafayla topu Jonas'ın önüne indirdi ve Jonas golü attı. Benfica 1-0 öne geçti.

Ve Podolski sahnede

58. dakikada Sneijder'in ara pasında ceza sahası içine topla buluşan Podolski güzel bir vuruşla topu ağlara göndererek, skoru 1-1 yaptı.

67. dakikada Raul Jimez'in ortasında Selçuk İnan'ın hatasını iyi değerlendiren Luisao ceza sahasında topa iyi vurarak, Benfica'yı 2-1 öne geçiren golü attı.

Muslera sahneye çıktı

71. dakikada Galatasaray'ın ceza sahası çizgisinin hemen önünde Gaitan'ın kullandığı serbest vuruşta Muslera, yatarak topu çeldi.

Haberin Devamı

84. dakikada Galatasaray ceza sahasına hızlı giren Gaitan'ın topuk pasında Raul Jimenez topa iyi vursa da kaleci Muslera güzel bir kurtarış yaparak meşin yuvarlağı kornere gönderdi.

88. dakikada ceza sahasının dışından Selçuk İnan'ın sert vuruşunda top kalenin yanından dışarıya gitti.

Yapma bunu Yasin

90+2. dakikada gelişen Galatasaray atağında Yasin Öztekin, rakip kale önünde çok müsait durumda olmasına rağmen topu auta göndererek, takıma adına çok önemli olan bu son şansı kullanamadı. Maç 2-1 Benfica'nın galibiyetiyle sonuçlandı.

SAHADA KARTAL UÇURULDU
Benfica, sahasında oynadığı her maç öncesinde olduğu gibi Galatasaray maçının başlamasından önce de uğur getirmesi için kulübün sembolü olan bir kartalı stat içinde uçurdu.

Haberin Devamı

Benfica-Galatasaray maçı özeti ve Podolskinin golü izle

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!