Ben ona malikane aldım o bir iğne bile vermedi

Güncelleme Tarihi:

Ben ona malikane aldım o bir iğne bile vermedi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2008 00:00

Süha Özgermi, eski Türkiye Güzeli Manolya Onur için "Çok vefasız çıktı" dedi.

Haberin Devamı

MANOLYA ONUR FOTOĞRAFLARI

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunduğu "Orada Neler Oluyor" programına katılan Süha Özgermi, eski Türkiye Güzeli Manolya Onur için "Çok vefasız çıktı" dedi.
4O yıldır Türkiye'de güzellik yarışmalarını organize eden, 13 Ekim'de de Hilton'da yapılacak "Dünya Medeniyetler Kraliçe" yarışmasını düzenleyen Süha Özgermi, programda ilginç açıklamalar yaptı. Özgermi, "Şımarık ve lüks yaşayan bir zengindim. Avrupa'da gezerdim, çevremden artist ve sosyete hiç eksik olmazdı. 1 Ekim 1983'te

Ben ona malikane aldım o bir iğne bile vermedi

Mecidiyeköy'de feci bir trafik kazası geçirdim. Bu kaza olduğunda 300 kişinin çalıştığı fabrikam, 4 apartmanım, iki hanım, lüks arabalarım vardı. Bütün malımı da vekâleten bir tanıdığıma devrettim. Döndüğümde, hiçbir malım kalmamıştı" dedi.
Bu yaşananların kendisini yıpratmadığını söyleyen Özgermi, vefasızlığa isyan etti: "Beni bu yıpratmadı ama iki vefasız var ki beni yıktı. Bir zamanlar dünyanın her yerine götürdüğüm, konserler verdirdiğim Coşkun Sabah ne kazada ne de sonrasında aradı. İkinci vefasız da, üçüncü eşim 1972 Güzeli Manolya Onur'dur. Bugün Boğaz sırtlarında oturduğu malikane benim ona hediyemdir. Fransa'de en iyi yerlerde yaşattım, İngiltere'ye lady'lik okuluna gönderdim. Servet akıttım. Bir telefon etmedi. Sonra ne oldu Bereket Şah'la da mutlu olamadı. Ben de Manolya Onur'a malikane almış ama o bana bir iğne bile almamış oldu."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!