Ben hala kötü bir hocayım

Güncelleme Tarihi:

Ben hala kötü bir hocayım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2015 00:45

Galatasaray’daki durumu için ömür bile biçilen Hamza Hamzoğlu, Trabzon maçı öncesi ve sonrası açıklamalarıyla ses getirdi. Hamzaoğlu, kazandıkları halde “Ben hâlâ kötü bir hocayım” diyerek, sitem etti.

Haberin Devamı

G.SARAY Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Trabzon’nu 1-0 yenmelerine rağmen hâlâ kötü bir hoca olduğunu söyleyerek, eleştirilere göndermede bulundu! Basın toplantısında soru almayan teknik adam “Herkes gitmemden çok mutlu olacak, bunun farkındayım. Ama ben hiç bir yere gitmiyorum. İyi oynadığımız maçları kaybettik. Ama ben hâlâ kötü hocayım. Ama takımım 3 kupayı aldı, bugün Trabzonspor’u mağlup etti” dedi.

BAŞKAN ADINA ÜZÜLÜYORUM

Oyuncularını arkadaşlıklarını korudukları için tebrik eden Hamzaoğlu, “Başkanıma geçmiş olsun diliyorum onun da üzerine çok gidiliyor. Üzülüyorum ama konuşanlar adına üzülüyorum kendi adıma değil” dedi.
Bu sözleri söyledikten sonra soru almadan toplantıyı terk eden Hamzaoğlu, konuşmasının başında maça dairse şunları dile getirdi: “Sonuna kadar disiplinli ve stratejik olmak zorundaydık. Zor bir maçı şans ile kazandık. Daha iyi oynadığımız maçları şanssızlık yüzünden kazanamadık ama bugün şansa kazandık” dedi.

Haberin Devamı

Eleştiriler kötü sonuçlar alınmadanönce başladı. Her şeyin farkındayız

GALATASARAY Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Trabzonspor maçı öncesi, yaptığı açıklamada eleştirilerin kötü sonuçlar almadan önce başladığını belirterek, “Her şeyin farkındayız” dedi. Maç öncesi yayıncı kuruluşa konuşan Hamzoğlu, “Şimdi bir şey söylesem suçu başka tarafa atıyormuşum gibi algılanıyor. Öyle bir şey yok. Her şeyin farkındayız. Burada bir şeyler kötü gidiyorsa bunun ilk sorumlusu benim. Bilinçli bir şekilde hem kulübümüz hem biz yıpratılmak isteniyoruz. Bugünlerin üstesinden birlikte gelip, yine kupalara kazanmaya devam edeceğiz” dedi.

Geçen seneyi hatırlayın

SARI kırımızılıların kalecisi Fernando Muslera, taraftara çağrıda bulunarak, “Geçen sezon da iyi başlamadık ama ligi nasıl bitirdiğimizi herkes gördü” dedi.

Melo’nun yeri dolacak

HAMZAOĞLU’nun dün ilk 11’de yer verdiği Bilal Kısa, “Melo’nun kalitesi tartışılmaz. Ben ona göre biraz daha ofansif bir oyuncuyum. Onun boşluğunu doldurmaya çalışacağız” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!