Belhanda cepte forvet yolda

Güncelleme Tarihi:

Belhanda cepte forvet yolda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2013 01:35

Fenerbahçe, Montpellier’nin yıldızının transferini büyük oranda bitirdi. Sırada ise Braga'nın forveti Eder var..

Haberin Devamı

Faslı futbolcuyu açıklamak için artık saat sayan sarı lacivertliler, santrfora da Aykut Kocaman’ın listesindeki Eder, Caicedo ve Emenike üçlüsünden birini alacak.

F.Bahçe’nin Montpellier’nin yıldızı Younes Belhanda transferini bugün yarın açıklaması beklenirken, hedefte bir tane de santrfor olduğu öğrenildi. Forvete takviye için uzun zamandır Spartak Moskova forması giyen eski futbolcusu Emenike ile görüşen sarı lacivertliler, bu transferin zora girmesiyle alternatflere yöneldi. Golcü oyuncu transferi için Aykut Kocaman’ın listesinde 3 adayın bulunduğu belirtildi. Braga’dan Eder, Lokomotif Moskova’dan Caicedo ve Spartak Moskovalı Emenike...

ŞU ANDA EN CİDDİ ADAY EDER

Eskİ futbolcusu için şansını son ana kadar zorlayacak olan Fenerbahçe’nin işi kolay görünmüyor. Çünkü Spartak Moskova Teknik Direktörü Karpin, Nijeryalı’nın transferine onay vermiyor. Portekiz ekibi Braga’nın forveti Eder ise en önemli aday. Özellikle Portekiz basını, sarı lacivertlilerin bu transferde çok önemli bir aşama kaydettiğini belirtiyor. Fenerbahçe Younes Belhanda ile beraber bu transferi de 1-2 gün içinde açıklayabilir.

Haberin Devamı

BELHANDA’DA SÜRPRİZ RAKİP

Öte  yandan Fenerbahçe’nin renklerine bağlamak için büyük çaba sarfettiği Younes Belhanda’da yeni bir rakibi çıktı. İngiltere Premier Ligi’nin transfer döneminde en hareketli takımlarından biri olan Queens Park Rangers, Faslı yıldızı gündemine aldı. İngiliz basınında çıkan haberlere göre, milli takımının Afrika Kupası’ndan elenmesinin ardından tekrar Avrupa’ya dönecek olan yıldız futbolcunun QPR’ın takibinde olduğu kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!