Beckham'ın ilginç isteği

Güncelleme Tarihi:

Beckhamın ilginç isteği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2008 00:00

ABD'nin Los Angeles Galaxy kulübünde forma giyen, devre arasında da İtalya'nın AC Milan takımına kiralanan İngiliz futbolcu David Beckham, “sahada çalışkan bir işçi' olarak hatırlanmak istediğini söyledi.

Haberin Devamı

Los Angeles Galaxy'nin, Cumartesi günü Okyanusya karması ile yapacağı özel maç için Yeni Zelanda'nın Auckland kentinde bulunan Beckham, kariyeriyle ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

“Daima sahada çalışkan bir işçi, başarılı bir futbolcu olarak hatırlanmak istemişimdir” diyen 33 yaşındaki orta saha oyuncusu, iş ahlakıyla öne çıkmak istediğini vurguladı.

Çıktığı her maçta ve antrenmanda çok çalışıp, elinden gelenin en iyisini yaptığını anlatan Beckham, Manchester United, Real Madrid veya Los Angeles Galaxy olsun fark etmeden, formasını giydiği her takımın başarısına katkı sağlamaya çalıştığını kaydetti.
Beckham, formda olmanın kendisi için önemine değinirken, AC Milan'a 3 aylığına da olsa bu yüzden kiralandığını, böylelikle İngiltere Milli Takımı'ndaki kariyerini de sürdürme fırsatı bulacağını söyledi.

Haberin Devamı

Okyanusya karmasında, Manchester United'ın eski kalecisi Mark Bosnich ve Fransa Milli Futbol Takımı oyuncusu Christian Karembeu da yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!