"Baytok ile çok iyi hava yakaladık"

Güncelleme Tarihi:

Baytok ile çok iyi hava yakaladık
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2013 17:31

Geçtiğimiz hafta Antalya’da yapılan Spor-Toto Kadınlar Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’ye 72-68 yenilerek, elenen İstanbul Üniversitesi Basketbolu Geliştirenler Derneği Basket takımı lige döndü.

Fenerbahçte karşısında olağanüstü mücadele verdiklerini söyleyen İÜBGD Coach’ı Hurşit Baytok, “Son dakikalarında basit hatalar yapmasaydık, yarı finale, hatta finale çıkmamız işten bile değildi. Bu maçta oyuncularımın ortaya koyduğu performanstan ve kazanma hırsından oldukça memnun kaldım” şeklinde konuştu.
 
İki günlük izinden sonra Prof.Dr. Kaya Çilingiroğlu Salonu’nda antrenmanlara yeniden başlayan İÜBGD, Mersin BŞB ile yapacağı maçtan galibiyet bekliyor.  İÜBGD İcra Kurulu Başkanı Işık Eyigüngör, Hurşit Baytok ile çok iyi bir hava yakaladıklarını söyledi ve “İÜBGD, yeni kurulan bir ekip olmasına karşın, son haftalarda oynadığı basketbolla lige ağırlığını koymaya başladı. Mersin ile evimizde çok zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Fenerbahçe karşısındaki oyunumuzu tekrarlayabilirsek, maçı kazanacağımıza inanıyorum. Her zaman olduğu gibi bize destek veren taraftarlarımızın salonu doldurmalarını bekliyoruz. Oyuncularımızın onların desteğine gereksinimi var. Teknik heyetimize ve oyuncularımıza güveniyorum” şeklinde yorum yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!