Bayrakları çıkarın

Güncelleme Tarihi:

Bayrakları çıkarın
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 1998 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ‘‘Zor günler geçirdik. Fakat yönetim, teknik kadro ve futbolcular hiçbir zaman yılgınlığa düşmedi’’ derken taraftarlara da mesaj verdi.

İnancın zaferi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, liderliğin keyfini çıkarırken, ‘‘Amacımız lider kalmak ve yılların özlemi olan şampiyonluğa ulaşmak. Bugün geldiğimiz nokta bir inancın ürünüdür. Azmettik, yılmadık ve zirveye ulaştık’’ dedi. Yılmaz, zor günlerden zirveye çıktıklarını kaydetti.

Zafere doğru

Yılmaz, taraftarlara da çağrıda bulunarak sözlerini şöyle sürdürdü: ‘‘Artık bayraklarınızı çıkarın. Avni Aker'i de, dış sahalardaki statları da bordo mavi bayraklarla donatın. Tribünde bırakın taş atmayı, küfür eden kişileri bile uyarın. Zafere hep birlikte, paylaşarak ulaşalım.’’

Süren tecrübesiz

Mehmet Ali Yılmaz, Galatasaray Başkanı Faruk Süren'e atıfta bulunarak bazı kulüp başkanlarının saat verip şampiyonluk kutlamaya başladığını da belirtirken şu görüşleri savundu: ‘‘Biz hayal görmüyoruz. Tecrübesiz yöneticiler gaflar yapabilir. Fakat mahçup olurlar. Erken öten horozun kafasını uçururlar.’’

Sümer, aslara kilit vuracak

Tra.bzonspor, G.Saray maçından iki farklı galibiyetle ayrılmayı hedeflerken Sümer, rakiplerini Hagi, Hakan ve Tugay'ı markajla durdurarak sonuca gitmek istediklerini söyledi. Bu arada bordo mavililerin tur primi 1'er milyar lira olarak açıklandı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!