Bayrak dikmem ama...

Güncelleme Tarihi:

Bayrak dikmem ama...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2010 00:00

G.Saray’ın yeni Avustralyalı yıldızı, “Souness’ı çok iyi tanıyorum. Değer verdiğim biri. Ama, ben onun gibi bayrak dikmem, başka şeyler yapabilirim” dedi.

Haberin Devamı

ARA transferdeki sessizliğini Lucas Neill ile bozan Galatasaray, Avustralyalı oyuncuya 1.5 yıllık imzayı attırdı. Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Merkezi’nde düzenlenen imza törenine yönetim kurulu üyesi Ali Haşhaş, futbol takımı idari menajeri Cenk Ergün ve sarı kırmızılı takımın eski ünlü stoperlerden Muzaffer Sipahi de katıldı.
Farklı düşünürüm
Neill, G.Saray’ın teklifini fazla düşünmeden kabul ettiğini ve bunda vatandaşı Kewell’ın da büyük rolü olduğunu belirtti. G.Saray camiasından kimleri tanıdığının sorulması üzerine ise Neill, konuyu Souness’a getirdi. Yıldız futbolcu “Birçok futbolcunun dışında Souness’ı tanıyorum. Kendisi çok değer verdiğim bir isim ve G.Saray’ı kalbinde yaşayan bir insan.Fenerbahçe galibiyeti sonrası bayrak dikme olayını da biliyorum” diye konuştu.
“Bayrak dikme geleneğini devam ettirecek misiniz?” sorusuna da Neill, “Ben bayrak dikmem ama belki farklı şeyler yapabilirim. Ben de bu kadronun bir parçası olmaktan mutluluk duyarım” cevabını verdi.

Haberin Devamı

Aman Neill ıslanmasın

AVUSTRALYALI Lucas Neill dün Galatasaraylı olurken, Florya Metin Oktay Tesisleri Basın Odası’na giriş ve çıkışında tesis müdürü Fahri Yılmaz, yıldız futbolcuya yoğun yağmurdan ıslanmaması için şemsiye tuttu. Fahri Yılmaz, Neill’in peşinden bir an olsun ayrılmayarak ıslanmasını engelledi. ? Adem KABAYEL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!