Bayern'de seri devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Bayernde seri devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2012 18:57

Almanya Ligi'nde lider Dortmund'u takibini sürdüren Bayern Münih, Nurnberg deplasmanından zor da olsa 3 puanı aldı.

Haberin Devamı

Bavyera derbisini Robben'in tek golüyle 1-0'la geçen Bayern Münih, lider Dortmund ile arasındaki puan farkını üçe indirdi

Alman Bundesliga ideri Dortmund'un Stuttgart ile 4-4 berabere kalıp iki puan kaybettiği haftada takipçisi Bayern Münih tek gollede olsa Nürnberg engelini 1-0'la geçerek puan farkını üçe indirdi. 60 puana yükselen Bayern Münih 63 puanlı lider Dortmund'un ensesine iyice yerleşti.

NÜRNBERG-BAYERN MÜNİH: 0-1

Nürnberg Easy Credit Stadion'da haftalar öncesi biletlerini kapış kapışa satın alan 48 bin 548 kişinin izlediği karşılaşmada Bavyera derbisini FC Nürnberg'i tek golle geçen Bayer Münih kazandı. Bayern Münih'e altın değerinde üç puan getiren golü Hollanda Milli Arjen Robben 69. dakikada kaydetti. Son haftaların golcüsü Gomez'den ise bu karşılaşmada gol sesi çıkmadı.

Haberin Devamı

AUGSBURG-KÖLN: 2-1

Ligin alt sıralarında yer alan iki ekibin mücadelesinde Augsburg sahasında Köln'ü 2-1 mağlup ederek üç altın değerinde puan aldı. Son beş maçta yenilgi yüzü görmeyen Augsburg 19. dakikada Koo ie 1-0 öne geçti. Köln Podolski'nin 42. dakikada penaltı golüyle skoru eşitledi: 1-1. Üç dakika sonra Augsburg'un kazandığı penaltıyı kullanan Rafaael ile taraftarlarını sevince boğdu: 2-1

BAYER LEVERKUSEN-FREİBURG: 0-2

Bayer Leverkusen sahasında Freiburg'a 2-0 yenilerek taraftarlarını şaşırttı. 28 bin kişinin izlediği BayArena'da Freiburg 8. dakikada Schuster ve 38. dakikada Caliguri ile bulduğu gollerle ligde kalma yolunda önemli bir deplasman galiyetine imza attı. Son 5 maçtır üç puan yüzü göremeyen Leverkusen'de Türk Milli Ömer Toprak ve İsviçre A milli Eren Derdiyok vasat bir futbol gösterdiler.

KAİSERSLAUTERN-HAMBURG: 0-1

Kaiserslautern sahasında Hamburg'a tek golle mağlup oldu.: 0-1 Fritz Walter Stadı'nda 48 bin kişi önünde Hamburg'a üç puan getiren golü 29. dakikada Jansen attı. Kaiserslautern'de Olcay Şahan 90 dakika forma giyerken Hamburg'da Gökhan Töre ve Tolgay Arslan yedekler arasındaydı. Kaiserslautern bu yenilgiyle 2. Lige doğru yol alırken Hamburg ise 15. Sıraya yükselp dein bir 'oh' çekti.

Haberin Devamı

BREMEN-MAİNZ: 0-3

Mainz Bremen deplasmanından üç puanla döndü.: 0-3. Weser Stadı'nda Mehmet Ekici'nin sakatlığı nedeniyle forma giymediği karşılaşmada Mainz 19. dakikada Szalai ile 48. ve 74. dakikalarda Choupo Moting ile bulduğu gollerle sahadan 3-0 galip ayrılarak taraftarlarını sevindirdi. Mainz'da Malik Fathi ikinci yarıda forma şansı bulurken Yunus Mallı ve Deniz Yılmaz kadorda yer bulamadı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!