Bayern Scholl'le patladı

Güncelleme Tarihi:

Bayern Schollle patladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 1998 00:00

Haberin Devamı

Werder Bremen'i deplasmanda Mehmet Scholl (2) ve Jancker'in golleriyle 3-0 yenen Bayern Münih, lider Kaiserslautern'in puan kaybetmesiyle puan farkını üçe indirip, şampiyonluk için umutlandı.

ALMANYA Ligi'nde lider Kaiserslautern'in Duisburg ile 1-1 berabere kalarak puan kaybettiği haftada, Bayern Münih Mehmet Scholl'ün iki gol attığı maçta Werder Bremen'e deplasmanda 3-0 üstünlük sağlayıp, aradaki farkı üçe indirdi. Bremen'deki maçın 7. dakikasında kazanılan penaltıyı gole çeviren Mehmet Scholl, 61. dakikada da farkı ikiye çıkardı. 81. dakikada Jancker'in golüyle rahat ve farklı bir galibiyet alan Bayern Münih şampiyonluk yarışında yeniden umutlandı.

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Christoph Daum'un çalıştırdığı üçüncü sıradaki Bayer Leverkusen ise sahasında Borussia Moenchengladbach ile 1-1 berabere kalarak puan kaybetti.

İlk yarısı golsüz sona eren maçın 49. dakikasında Kirsten'in golü Leverkusen'i öne geçirdi. Ancak iki dakika sonrasında Moenchengladbach Pettersson ile beraberliği yakaladı.

Ligde 58 puanlı Kaiserslautern'i, 55 puanla Bayern Münih, 50 puanla da Bayer Levekusen izliyor. Haftanın sonuçları şöyle:

Bielefeld-Wolfsburg: 0-1, Hansa Rostock-Borussia Dortmund: 3-1, Bochum-Schalke: 3-0, 1860 Münih-Hamburg: 1-1, Karlsruhe-Hertha Berlin: 0-2.

NEFES NEFESE

Leverkusen konuk ettiği Moenchengladbach karşısında yıldız golcüsü Kirsten ile öne geçti ancak bu avantajı koruyamayınca beraberliğe razı oldu. Mehmet Scholl ise Bayern Münih'i Werder Bremen deplasmanında farklı galibiyete taşıyan isim oldu. Scholl, gol sonrası takım arkadaşı Tarnat ile sevinç gösterisinde bulundu.

Porto tutulmuyor

PORTEKİZ Ligi'nde lider Porto, Farense'yi de 2-1 yenerek, takipçileri ile arasındaki farkı ve zirvedeki yerini korudu. Ligde 65 puanlı Porto'yu, 52 puanla Benfica, 46 puanla Boavista izliyor. Sonuçlar şöyle: Sporting Lizbon-Leca: 2-0, Boavista-Salgueiros: 3-0, Braga-Estrela Amadora: 1-1.

Tottenham puanı kurtardı

İNGİLTERE Süper Ligi'nde Tottenham ile Everton 1-1 berabere kaldı. 24. dakikada Madar'ın golüyle yenik duruma düşen Tottenham, 74'de Armstrong ile beraberliği yakaladı. Sonuçlar şöyle: A.Villa-West Ham: 2-0, Leeds-Barsley: 2-1, Leicester-Coventry: 1-1, S.Wednesday-Southampton: 1-0, Wimbledon Bolton: 0-0.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!