Bayern Münih kapıyı araladı

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münih kapıyı araladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2014 13:00

Şampiyonlar Ligi Top 16 mücadelesinde Arsenal ile Bayern Münih karşılaştı.

Haberin Devamı

Bayern Münih, 2 penaltının kaçtığı, bir kırmızı kartın çıktığı maçta Arsenal'i deplasmanda yendi, tur için büyük avantaj elde etti..

ARSENAL 0-2 BAYERN MÜNİH

Stat: Emirates
Hakem: Nicola Rizzoli (İtalya)

Arsenal: Wojciech Szczesny, Bacary Sagna, Per Mertesacker, Laurent Koscielny, Kieran Gibbs (Dk. 31 Monreal), Jack Wilshere, Mesut Özil, Santi Cazorla (Dk. 39 Fabianski), Mathieu Flamini, Alex Chamberlain (Dk. 74 Rosicky), Yaya Sanogo

Bayern Münih: Manuel Neuer, Philipp Lahm, Dante, Jerome Boateng (Dk. 46 Rafinha), David Alaba, Thiago Alcantara (Dk. 79 Pizarro), Javi Martinez, Toni Kroos, Arjen Robben, Mario Götze, Mario Mandzukic (Dk. 64 Müller)

Goller: Dk. 54 Toni Kroos, Dk. 88 Müller

Kırmızı kart: Dk. 37 Szczesny

Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Arsenal, son şampiyon Bayern Münih'i konuk etti. Oldukça tempolu başlayan mücadelede Arsenal, 9. dakikada büyük bir fırsatı değerlendiremedi. İngiliz ekibinin Türk asıllı yıldızı Mesut Özil, kendisinin düşürülmesi ile kazanılan penaltıda Neuer'i geçemedi.

Haberin Devamı

Maçın 37. dakikasında bu kez Bayern Münih penaltı kazandı. Robben'i düşüren Arsenal kalecisi Szczesny de kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Penaltı atışında Alaba'nın vuruşu sol yan direğe çarparak auta çıktı ve devre arasına golsüz eşitlikle girildi.

İkinci yarının başında Toni Kroos ile skor avantajını yakalayan ve üstün bir moyun sergileyen Bayern, son dakikalarda Müller ile bir gol daha buldu. 2-0 kazanan Alman ekibi, 11 Mart'ta oynanacak rövanş için büyük avantaj yakaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!