Bayern Münih için son şans

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münih için son şans
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2012 11:11

Bundesliga'nın 25. haftasında heyecan yine doruğa çıkacak. Lider Borussia Dortmund, İlkay Gündoğan'lı kadrosuyla Augsburg deplasmanına çıkacak. Geçtiğimiz haftayı yenilgiyle kapatan Bayern Münih, 1899 Hoffenheim'ı ağırlayacak.

Haberin Devamı

Bundesliga'nın açık ara lideri Borussia Dortmund, haftayı ligde düşme hattında yer alan Augsburg deplasmanında geçirecek. İlkay Gündoğan'lı Dortmund'ta hedef üç puan. Augsburg ise geçen hafta Hannover deplasmanında 2-2 berabere kalarak moral kazandı.

Son 17 maçta yenilgi yüzü görmeyen ve gösterdiği iyi futbol ve başarılı performansla liderlik koltuğunu da haklı bir yerde bulunan son şampiyon Borussia Dortmund, serisini sürdürmek hedefinde. Werder Bremen forması giyen Mehmet Ekici ile Hannover 96 kadrosunda bulunan Deniz Ayçiçek'in hedefleri haftayı üç puanla kapatmak. Kuzey Almanya derbisinde sevinen taraf zirve yarışına ortak olacak. Tolga Ciğerci'li Borussia Mönchengladbach evinde Freiburg ile mücadele edecek.

BAYERN'DE SULAR DURULMUYOR

Bayern Münih sahasında Bundesliga'nın ilk ve tek köy ekibi 1899 Hoffenheim ile karşılaşacak. Sezona üç dalda şampiyonluk hedefiyle güçlü bir kadroyla giren Bayern Münih'te özellikle sezonun ikinci yarısındaki düşüş takı içinde huzursuzluk yarattı. İlk yarının başarılı antrenörü Jupp Heynckees'in gönderilmesi bile gündeme geldi. Yıldızlar ordusu Bayern Münih 69 bin kişinin izleyeceği Allianz Arena'da haftayı farklı bir galibiyetle geçip zirve yarışından kopmadığını göstermek istiyor. Hoffenheim'da yeni transfer golcü Lakic uzun bir süre sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Werder Bremen, evinde Hannover'i konuk edecek.

Haberin Devamı

TUNAY TORUN GÖZDE

Köln ise sahasında Otto Rehhagel ile ikinci maçında üç puan alan Hertha Berlin'i konuk edecek. Hertha'da Tunay Torun takımın vazgeçilmezi olma yolunda. Tunay Torun "Köln deplasmanında atacağım golle takımımın galibiyetine sağlayıp maça damga vuracağım" dedi. Köln de ise Alman milli golcü Podolski'nin gelecek sezon anlaştığı öne sürülen Arsenal'a transfer sorunu yaşanıyor. Wolfsburg ise Eren Derdiyok ve Ömer Topraklı Bayer Leverkusen'i konuk edecek. Leverkusen geçen hafta aldığı Bayern Münih galibiyetiyle moralli. Mainz ise evinde Nürnberg'i ağırlayacak. Sahasında başarılı maçlar çıkartan Mainz'da Malik Fathi ve Yunus Mallı kadroda. Deniz Yılmaz'ın ise durumu son antrenmanda belli olacak.

Haberin Devamı

SERDAR TAŞÇI FORMDA

Stuttgart komşusu Kaiserslautern önünde favori. Sezonun ikinci yarısında Stuttgart takım kaptanlığına geldikten sonra iyi bir performans sergileyen Serdar Taşçı "Komşu derbisinde sevinen taraf biz olacağız. Hedefimiz ligi üst sıralarda bitirip Avrupa kupalarında oynamak olacaktır" dedi. Kaiserslautern'in oyun kurucusu Olcay Şahan ise "Stuttgart'a sürprizimiz var. bir gol benden olacak" diye iddialı konuştu. Schalke ise kendi seyircisi önünde Tolgay Arslan'lı Hamburg önünde sahaya üç puan için çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!