Bayern Münih çarpıldı

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münih çarpıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2006 12:52

Haberin Devamı

ALMANYA Kupası 3. tur maçları sonunda çeyrek finale yükselen 8 takım belli oldu. Frankfurt, Stuttgart, Hertha Berlin ve Nürnberg´ten sonra Offenbach, Aachen, Wolfsburg ve Hannover turu geçmeyi başardılar.

Bayern´e Aachen´den ikinci sürpriz

Son iki yılın Almanya Kupası galibi Bayern Münih, kupada en son mağlubiyet aldığı ve iki yıl önce yenilip elendiği Alemannia Aachen karşısında yine 4-2 mağlup oldu ve kupa da saf dışı kaldı. Ilk 15 dakikada 3 gollük fırsatı değerlendiremeyen Bayern karşısında Aachen, Reghecampf(11. ve 39.dk) ve 44. dakikada Ebers`le bulduğu gollerle ilk yarıyı 3-0 önde kapadı. Biletlerin karaborsada bile kapışıldığı 20 bin 800 kisilik Tivoli Stadı`nda Bayern ikinci yarıda Podolski(47.dk) ve 67. dakikada van Bommel`in golleriyle farkı bire indirdi: 3-2. Almanya`nın kupa ve şampiyonluk rekortmeni Bayern, beraberlik golünü düşünürken, transfer listesinde bulunan Schlaudraff,kontra atakla Aachen`in galibiyetini perçinleyen ve turu garantileyen golü kaydetti: 4-2.

Offenbach´ın Suat´ı var

Haberin Devamı

Almanya 2. Lig ekibi Kickers Offenbach`ın Bughausen karşısında 2-1 galip geldiği karşılaşmada Suat Türker yine gündemdeydi. Golcü Suat Türker 46. dakikada Offenbach´ı 1-0 öne geçirdi. Burghardt 73. dakikada skoru eşitledi: 1-1. Maçta başarılı futboluyla göz dolduran Suat Türker, takımının 90. dakikada Toppmöller ile bulduğu golün de hazırlayıcısı olarak alkış topladı: 2-1. Maçın en iyi futbolcusu seçilen Suat Türker´in, karşılaşma sonrası Offenbach taraftarlarının“ Türker, Türker“ tezahüratıyla trübünler önüne çağrılması ve dakikalarca ayakta alkışlanması dikkat çekti.

Hannover tek golle

Hannover sahasında konuk ettiği Duisburg´u 45. dakikada Balitsch´in 35 metreden attığı tek golle geçti. Wolfsburg ise 3-1`lik galibiyetle Fürth deplasmanından sevinçli döndü. Wolfsburg´u çeyrek finale taşıyan gollerini Krzynowek(17.dk), Klimowicz(57.dk) ve Hoogendorp(90.dk)kaydetti. Duisburg´un tek golü ise 83. dakikada Reisinger`den geldi.

Kura çekilisi 7 Ocak´ta

Almanya Kupası çeyrek final maçları 27 ve 28 Subat günleri oynanacak. Ceyrek finale yükselen 8 takım arasındaki kura çekilişi ise 7 Ocak Pazar günü yapılacak. Almanya Milli Futbol Takımı`nın menajeri ve eski golcüsü Oliver Bierhoff´un yapacağı kura çekilişi ZDF kanalındaki spor programında canlı olarak yayınlanacak.

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!