Bayern 8 maç sonra gol yedi ve yenilmekten kurtulamadı

Güncelleme Tarihi:

Bayern 8 maç sonra gol yedi ve yenilmekten kurtulamadı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2011 22:00

Almanya Bundesliga'nın lideri Bayern Münih, 8 maç sonra ilk kez gol yerken Hannover 96 karşısında 2-1 yenilmekten kurtulamadı.

Haberin Devamı

AWD-Arena Stadı'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 2-1 kazanarak Bayern Münih'e ligdeki 2. mağlubiyetini tattırdı.

Maçın henüz 22. dakikasında hakem ev sahibi lehine bir penaltı kararı verdi. Bu penaltıda topun başına gelen Mohamed Abdellaoue, takımını öne geçiren isim oldu. Bu gol aynı zamanda Bayern Münih'in ligte 8 maç sonra yediği ilk gol oldu. Bu golden sadece 6 dakika sonra ise Jerome Boateng gördüğü kırmızı kartla takımı Bayern Münih'i 10 kişi bıraktı.

İlk yarı bu skorla sona ererken, ikinci yarıda golü bulan taraf yine Hannover oldu. 50. dakikada topu ağlara gönderen Cristian Bender, ev sahibi ekibi 2 farklı öne geçirdi. Maçın 63. dakikasında Amerikalı oyuncu Steven Cherundolo ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Haberin Devamı

Oyuna sonradan dahil olan David Alaba 83. dakikada Bayern Münih'i umutlandıran golü atsa da bu dakikadan sonra başka gol olmadı ve maç 2-1'lik skorla tamamlandı.

İlk haftanın ardından ilk mağlubiyetini alan Bayern Münih bu yenilgiyle 22 puanda kalsa da liderliğini sürdürürken, Hannover puanını 18 yaparak 4. sıraya yükselti. Lider Münih 11. haftada Nürnberg'i ağırlarken, Hannover Borussia Mönchengladbach deplasmanına konuk olacak.

GÜNÜN DİĞER SONUCU

Bayer Leverkusen 0-1 Schalke 04

Bayern 8 maç sonra gol yedi ve yenilmekten kurtulamadı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!