Bayanlar maçında tekmeler havada uçuştu

Güncelleme Tarihi:

Bayanlar maçında tekmeler havada uçuştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2010 11:39

Trabzon'da yapılan Bayanlar Liselerarası Türkiye Şampiyonası'nda dün Trabzon Spor Lisesi ile Bağlum Lisesi arasında oynanan maçda tekmeler havada uçuştu.

Haberin Devamı

Erkeklerin kavgalarını aratmayan olayda, birbirlerinin saçlarını çeken ve tekme tokan kavga eden kızları ayırmak için devreye giren polisler büyük zorluk yaşadı.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Trabzon'da ilk kez organize edilen Liselerarası Bayanlar Türkiye Futbol Şampiyonası'nda dün öğle saatlerinde Yavuz Selim Sahası'nda oynanan ve 1 - 1 sona eren Trabzon Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi - Ankara Bağlum Lisesi maçında kızlar birbirine girdi.

Maçın ilk yarısını Bağlum Lisesi, Kübra Çetinkaya'nın 13. dakikada attığı golle önde kapadı. İkinci yarıda ise Trabzon Spor Lisesi rakip kalede üstünlük kurdu. Ancak beklenen gol bir türlü gelmedi. Karşılaşmanın sonuna doğru Spor Lisesi kalecisinin sakatlanması ve tedavisinin uzun sürmesi nedeniyle hakem Yavuz Sezer maçı 5 dakika uzattı. Bu arada sakatlanan kaleci Hande'nin yerine Kardelen oyuna dahil oldu. 65. dakikada bitmesi gereken maçı 2 dakika daha uzatan hakem Sezer, 67. dakikada Trabzon Spor Lisesi lehine bir serbest atış verdi. Topun başına geçen Aleyna, güzel bir vuruşta meşin yuvarlağı filelere gönderince saha karıştı.

Haberin Devamı

İlk olarak golün hemen ardından maçı bitiren hakem Yavuz Sezer'e tepki gösteren Bağlum Lisesi sporcuları, daha sonra golü atan Aleyna'ya fazla sevindiği gerekçesiyle tepki gösterdi. Rakip oyuncularının arkadaşlarının üzerine yürüdüğünü gören Trabzon Spor Liseli bayan sporcuların da araya girmesiyle saç saça kavga başladı. Daha sonra tekmeler havada uçuştu, her iki takım sporcuları birbirlerini tartaklamaya başladı. Öğretmenlerinin olaya müdahalesi yeterli olmayınca araya giren Emniyet güçleri olayları güçlüklü yatıştırdı. Erkeklerin kavgasını aratmayan olay sonrası, her iki lisenin öğretmenleri araya girerek sporcuları barıştırdı. Bu olay tribünlerde bulunan taraftarlarca alkışlandı. Gruplarında hiçbir iddiası olmayan iki takım sporcuları soyunma odasında da öğretmenlerinden yaptıkları nedeniyle özür diledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!