Bayan milliler veda etti

Güncelleme Tarihi:

Bayan milliler veda etti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2010 18:07

Antalya'nın Alanya ilçesinde gerçekleştirilen 2010 Dünya Gençler Plaj Voleybolu Şampiyonası'nda, Türkiye'yi temsil eden 3 bayan takımı, galibiyet alamadan şampiyonaya veda etti.

Milli Egemenlik Plajı'nda gerçekleştirilen şampiyonaya katılan 3 bayan takımı, gruplarındaki son maçta da yenildi. Grup maçlarını galibiyet alamadan son sırada tamamlayan bayan milliler, şampiyonaya veda etti.

Şampiyonada Neslişah - Burcu çifti A Grubu'ndaki son maçında Meksikalı Avalos - Rios takımına karşı ilk seti kazandı. Ancak sonraki setlerde üstünlüğünü koruyamayan milliler sahadan 2-1 yenik ayrıldı. E Grubu'ndaki Ceren - Sezin ise Slovak temsilcisi Dubovcova - Sajmovicova ikilisine 2-0, F Grubu'ndaki Gamze - Burcu ise Çek Cumhuriyeti'nden Bonnerova - Hermannova ikilisine 2-0 yenildi.

Şampiyonada grup maçlarını ilk iki sırada tamamlayarak bir üst tura yükselen 12 bayan takımı şöyle:
“İtalyan Orsi Toth - Menegatti Brezilyalı Mariana-Marcella, Brezilyalı Julia - Fabi ve Rus Markova - Alova, Hollandalı Van Gestel - Braakman ile İsviçreli Heidrich - Goricanec, ABD'li Ross - Roenicke ve Polonyalı Kolosinska - Galek, Alman Bieneck - Laboureur, Rus Chaika - Abalakina, Çek Cumhuriyeti'nden Bonnerova-Hermanova ile Fransız Cazelet-Mano”

Bu arada, gruplarında en yüksek puanla üçüncü olan Meksikalı Avalos - Rios, Çinli Zhang - Wang, Hollandalı Sinnema - Hullegie ile Norveçli Solvoll - Lehre ikilileri üst tura yükselerek yarınki maçlarda oynama hakkı kazandılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!