Batistuta: Profesyonelliğin gereğini yaparım

Güncelleme Tarihi:

Batistuta: Profesyonelliğin gereğini yaparım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

İtalya’nın Roma takımının Arjantinli golcüsü Gabriel Batistuta, 26 Kasım Pazar günü eski takımı Fiorentina ile yapacakları lig karşılaşmasının kendisi için nostaljik bir anlam taşıdığını, ancak bu maçta profesyonelce mücadele edeceğini söyledi.

7 yıl formasını giydiği ve taraftarlarının kendisine "Batigol" lakabını taktığı Fiorentina’ya karşı ilk maçına çıkacak olan Arjantinli golcü, Roma’nın bugünkü antrenmanından sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Fiorentina karşısında penaltı kazanmaları halinde, hiçbir problem yaşamadan atışı kullanabileceğini vurgulayan Batistuta, şunları söyledi:

"Benim için bu maç nostaljik bir anlam taşısa da profesyonelliğin gereğini yaparım. Roma’ya geldiğimden beri Fiorentina’nın maçlarını izleyemedim. Fakat eski takımımın aldığı sonuçlardan hep haberim oldu. Çok gol attıklarını, ama aynı şekilde yediklerini biliyorum. Atak oyuncuları iyi oynuyor ve ligde şu ana kadar deplasmanda hiç yenilmediler".

Bu arada, İtalya Futbol Federasyonu’ndan verilen bilgiye göre, Fiorentina’nın Brescia ile yapacağı İtalya Kupası çeyrek final ilk maçı 30 Kasım’da yerel saatle 21.00’de başlayacak. Fiorentina’nın, İnter ile 9 Aralık’ta yapacağı lig maçının başlama saati ise 20.30’a alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!