Batalla'yı takasla alırız

Güncelleme Tarihi:

Batallayı takasla alırız
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2013 00:00

Siyah beyazlılar, Batalla’yı bonservis bedeli ödemeden transfer etmeyi hedefliyor.Beşiktaş, geçen sezon da renklerine bağlamayı çok istediği Pablo Batalla’yı almak için Bursaspor’un kapısını çalıp takas teklifinde bulunacak.

Haberin Devamı

GEÇEN sezon Beşiktaş’ı çalıştıran Samet Aybaba’nın takımında görmek için çok uğraştığı Pablo Batalla, yeniden gündeme geldi. Beşiktaş, Bursaspor’dan ayrılmak isteyen Arjantinli’yi takasla almak istiyor.
Önce parasını alamadığını ödeme yapılınca da Daum ile anlaşamadığını öne sürüp önceki gün Bursa’yı terk ederek İstanbul’a giden, ama dün yeniden şehre dönen Batalla için Beşiktaş harekete geçti. Siyah beyazlılar iki sezondur peşinden koştuğu Batalla’yı renklerine bağlamak için Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan ile görüşme kararı aldı. Sözleşmesini geçen yıl 2017 Mayısı’na kadar uzatan Batalla için vefat eden eski başkan İbrahim Yazıcı, 10 milyon Euro bonservis bedeli biçmişti.

İLİŞKİLER YENİ DÜZELDİ, TEKRAR BOZULMAMALI

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ve futbol komitesi üyesi Erdal Torunoğulları, Bursaspor Kulübü ile ikili ilişkilerin düzeldiği bir ortamda Batalla için tekrar kargaşa yaşamak istemediklerini belirtirken, yeşil beyazlı yönetimin tekliflere açık olması halinde görüşmelere başlayacaklarını belirttiler. Torunoğulları, “Batalla için astronomik para veremeyiz. Geçen dönem yüksek ücret istenmişti. Bursaspor ile takas yaparak Batalla’yı alma girişimimiz olabilir. Batalla’yı her hoca ister ama Bursaspor ile dostluğumuzun bozulmasını da istemeyiz. Anlaşarak gerekirse takasla bu iş olabilir yoksa alma şansımız yok” dedi.

Haberin Devamı

STAT İÇİN KAFALAR RAHAT OLSUN

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, taraftarlardan kafalarının rahat olmasını isteyerek, yeni stadın temelinin en kısa zamanda atılacağını söyledi.
Orman, ‘Stadın fizibilite çalışmaları tamamlandı. Taraftarlarımızın kafası rahat olsun. Başbakanımız ve bakanların katılımıyla en kısa sürede temel atılacak. Hiç bir finansman sıkıntımız da yok” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!