Basketbola dev sponsor!

Güncelleme Tarihi:

Basketbola dev sponsor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2016 16:50

Avrupa’nın en iyi basketbol ligi olarak gösterilen Spor Toto Basketbol Ligi’nin resmi sağlık sponsoru, Memorial Sağlık Grubu oldu.

Haberin Devamı

Memorial ve Spor Toto Basketbol Ligi sponsorluğu imza toplantısında, Memorial Sağlık Grubu CEO’su Uğur Genç, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay ve Basketbol Süper Ligi Direktörü Samer Şenbayrak bir araya geldi.

İmza töreninin ardından konuşan Memorial Sağlık Grubu CEO’su Uğur Genç, "Spor Toto Basketbol Ligi bizim dünyadaki gururumuz. Bu işbirliği bizim için gerçekten çok önemli. Türk basketbolu dünyada yükselen bir değer ve biz de bu sürece katkıda bulunmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.
TBF Başkanı Harun Erdenay da bu işbirliği ile ilgili olarak şunları söyledi:

Basketbola dev sponsor
“Olimpiyatlar, FIBA Dünya Kupası ve FIBA Avrupa Şampiyonası gibi uluslararası organizasyonlarda her zaman ülkemizi en iyi şekilde temsil edip, tanıtmayı hedefliyoruz. Benzer bir şekilde Memorial da sağlık sektöründe dünya standartlarında kaliteli sağlık hizmeti sunarak ülkemize büyük katkı sağlıyor. Her iki kurum için önceliğimiz sağlıklı yaşam ve bu nedenle bu işbirliğini çok anlamlı buluyorum.” 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!