Başkent'te sessizlik: 0-0

Güncelleme Tarihi:

Başkentte sessizlik: 0-0
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2003 02:01

A 2 Milli Takımımız, Uluslararası Future Cup Turnuvası'ndaki 3. maçında Almanya'yı elinden kaçırdı. Deplasmanda 2-1 yendiği Mustafa Doğan'lı rakibi karşısında baskılı bir oyun sergileyen ay yıldızlı ekibimiz, Necati, Mehmet Yılmaz ve Veysel'le girdiği gollük pozisyonları değerlendiremeyince karşılaşma başladığı gibi sona erdi: 0-0.

50. dakikada Tümer, göğsüne aldığı darbe ile sakatlanarak oyunu terk etti. Bir süre saha kenarında tedavi gördükten sonra soyunma odasına giden yıldız futblolcunun durumunun ciddi olmadığı ve Beşiktaş’ın bu hafta Altay’la oynayacağı karşılaşmada forma giyebileceği belirtildi.

STAT: 19 Mayıs

HAKEMLER: Mirsolav Lıba (***), Patrick Filipek (***), Ivan Pokorny (***) (Çek Cum.)

TÜRKİYE: Gökhan (***)- Ömer (***), Ümit Bozkurt (**), Erdinç (**)- Tolga (**), Hüseyin (**), Tümer (**) (Dk.50 Mustafa Gürsel **), A.Yıldırım (**) (Dk.68 Özgür **), Volkan (**)- Necati (**), Mehmet Yılmaz (**) (Dk.46 Veysel ***)

ALMANYA: Jentzsch (**)- Kleme (**), Mustafa Doğan (***), Hertzsch (***), Wenzel (**)- Streit (**) (Dk.46 Hofmann **), Boronski (**), Maltntz (**) (Dk.70 Müller **), Timm (**)- Daun (**) (Dk.46 Engelhardt ***), Roesler (**)

SARI KARTLAR: Engelhardt (Almanya), Erdinç, Gökhan
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!