Başkanlık Turnuvası'nda geri sayım başladı

Güncelleme Tarihi:

Başkanlık Turnuvasında geri sayım başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2010 12:53

Kurban Bayramı haftasında National Golf Club'da yapılacak “15. Başkanlık Turnuvası” için geri sayım başladı.

National Golf Club Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Göktuna, yaptığı açıklamada, geçen yıllarda Mustafa Koç, Erol İslamoğlu, Fikret Öztürk ve Sabri Yiğit gibi isimlerin katıldığı Başkanlık Turnuvası'nın 20 Kasımda başlayacağını belirterek, bu yıl tüm kulüp üyelerinin yanı sıra iş ve politika camiasından saygın isimlerin davet edileceğini bildirdi.

Turnuvaya bu yıl Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın Türkiye'deki ayağına katılan ve dünyanın en önemli kadın golfçüleri arasında gösterilen İsveçli Carin Koch'u davet ettiklerini belirten Göktuna, şunları kaydetti:
“Üyelerimizin yanı sıra turnuvamıza ilgi göstermiş herkese teşekkür ediyoruz. National Golf Club'da çalışan bütün arkadaşlarımızın büyük emekleriyle gerçekleştirdiğimiz turnuvamıza bu sene çok önemli bir golf oyuncusu olan Carin Koch'u da davet ettik. 20 Kasımda başlayacak turnuvamız için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.”

Golf oynarken fiziksel güç ve konsantrasyonun yanı sıra etik ve görgü kurallarının da son derece önemli olduğunu ifade eden Göktuna, National Golf Club'un, Türkiye'nin kalite belgesi almış ilk golf kulübü olduğunun altını çizdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!