Başkanlık Turnuvası National Golf Kulübü'nde

Güncelleme Tarihi:

Başkanlık Turnuvası National Golf Kulübünde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2011 18:05

National Golf Kulübün’de düzenlenecek 16. Geleneksel Başkanlık Turnuvası için heyecanlı bekleyiş başladı.

Haberin Devamı

8 Kasım’da  National Golf Kulübü’nde gerçekleşecek ve bir gün sürecek olan Geleneksel Başkanlık Turnuvası ulusal  ve uluslararası sporcuların yanı sıra iş ve cemiyet hayatından saygın isimleri bir araya getirecek.

Dünyanın en köklü sporlarından biri olan golfün; Türkiye’de kabul gören ve giderek daha çok kişinin ilgi gösterdiği bir spor olmasına katkıda bulunan Mineks International ve National Golf Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Bülent Göktuna; “Bu sene 8 Kasım’da 16.sının gerçekleşeceği turnuva için heyecanlı bekleyiş içerisindeyiz, Avrupa Bayanlar Turnuvasının en genç oyuncusu, Çek asıllı 17 yaşındaki Klara Spilkova ve Lüksemburglu Liebelei Lawrence’ da turnuvamıza katılacaklar” dedi. Bu tür turnuvaların Avrupa ve dünyada Türkiye'nin tanıtımına çok büyük katkısı olduğunu belirten Göktuna, National Golf Club’un ISO 9001 – 2000 kalite belgesine sahip, Türkiye’nin kalite belgesi almış ilk golf kulübü olduğunu vurguladı.

Haberin Devamı

10-13 Mayıs 2012 tarihleri arasında dördüncüsü düzenlenecek olan  Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası’nın Türkiye ayağı olan Turkish Ladies Open’da 130 ülkeden 126 profesyonel kadın golfçüyü ağırlayacak olan National Golf Kulübü, 8 Kasım 2011 Başkanlık Turnuvası için; tüm kulüp üyelerini, Golf Kulübü Başkanı ve Kaptanlarını, Saha Müdürlerini, Antalya Bölgesi Golfçü Turizm Patronları ve Genel Müdürlerinin yanı sıra; iş ve cemiyet dünyasından Mustafa Koç, Erol İslamoğlu, Fikret Öztürk, Beyhan Benardete, Ali Özdoğan gibi saygın  isimleri de ağırlayacak.

“Başkanın Golf Sopası” anlamına gelen ve turnuvaya adını veren President’s Putter Club ise 
 kategorilerin dışında en iyi skoru elde eden golfçüye National Golf Club Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Bülent Göktuna tarafından hediye edilecek. Farklı klasmanlarda yapılacak turnuvanın kazananları ödüllerini, National Golf Club tarafından organize edilen bir törenle alacaklar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!