Başkanlar okey partisinde kapıştı

Güncelleme Tarihi:

Başkanlar okey partisinde kapıştı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2008 01:41

KAYSERİSPOR Başkanı Recep Mamur, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte önceki gece Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile arkadaşlarına Kumarlı’daki çiftlik evinde akşam yemeği verdi.

Yemek sonrası da iki başkan iddialı bir okey partisinde karşı karşıya gelirken, keyifli saatler yaşandı. Mamur’un getirttiği fasıl heyeti de yöneticilere müzik ziyafeti çekti. Keyifli geçen gecede Demirören, "Biz sizi yenersek, ’Yedirdik, içirdik, ağırladık ama bizi yenip gittiler dersiniz’, yenilsek bu kez biz ’Yedirdiler, içirdiler, üstüne üstlük bir de yendiler’ deriz. Ne yazık ki bu işler böyle. Ama, sporun güzelliği bir arada olmamız, kaynaşmamız. Dostluk baki, skorlar gelip geçici" diye konuştu.

Engin, Hurma’dan hesap sordu

KAYSERİ’de dünkü maç öncesi Stat Müdürü Osman Kayaalp’ın odasında keyifli anlar yaşandı. Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, elinde maç listesi bulunan Kayserispor Kulüp Müdürü Hasan Hüseyin Abız’dan kadroyu istedi. Abız da oldukça ciddi bir şekilde, "Hocam sizi çok severim ama sizin listeniz gelmeden veremem. Kusura bakmayın" diye yanıt verdi. Abız’ın bu sözleri, Sağlam’ı güldürdü. Listeler karşılıklı olarak imzalanırken, Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin de Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma’ya takıldı. Engin, "Hani Toledo sakattı" derken, Hurma da "İğne yaptırdık sahaya çıkarıyoruz" dedi.

Dostluk yemeği

KAYSERİ Beşiktaşlılar Derneği tarafından dünkü maç öncesi "Beşiktaşlılar Gecesi" adı altında dostluk yemeği verildi. Kayseri Şeker Fabrikası Sosyal Tesisleri’ndeki geceye Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi eski kulüp müdürü Cemil Ulusel, Divan Başkanı Yalçın Karadeniz, Fahrettin Curoğlu, Kayseri Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şadi Büyükkeçeci, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kilci, Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ali Özışık, Kayseri Erciyesspor’un eski menajeri Reşat Çağan ve davetliler katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!